2016-04-19 13:48:33
Φωτογραφία για Π. ΡΗΓΑΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΟ ΔΝΤ
«Η αξιολόγηση πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος για το αντίθετο», δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για συνεχείς καθυστερήσεις από τους θεσμούς. «Στην πορεία των διαπραγματεύσεων δεν υπήρξαν αντιρρήσεις στις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Τα στοιχεία που υπάρχουν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι προς θετική κατεύθυνση. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάζει το ΔΝΤ εμπόδια, χρησιμοποιώντας στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», τόνισε ο κ. Ρήγας. Όπως είπε, η ελληνική κυβέρνηση ήταν έτοιμη και με το φορολογικό και με το ασφαλιστικό εδώ και δύο μήνες, ενώ από την πλευρά των θεσμών «υπάρχουν συνεχόμενες καθυστερήσεις».

Ο κ. Ρήγας χαρακτήρισε τη στάση της Ν.Δ. «απαράδεκτη πολιτικά και κοινωνικά», προσθέτοντας ότι: «Δεν μπορεί να στηρίζει τις διαρθρωτικές αλλαγές που προτείνει το ΔΝΤ, τις ιδιωτικοποιήσεις, που πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερες, το lock out, την απελευθέρωση των απολύσεων, και έπειτα να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν ολοκληρώνει την αξιολόγηση και ότι τα μέτρα είναι δυσβάστακτα».


Ερωτηθείς για το κείμενο των "53" είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «ένα κόμμα δημοκρατικό έχει πλουραλιστικές απόψεις και δεν θα γίνει νεκροταφείο». Ταυτόχρονα όμως, πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε και προσεχτικοί» αφού «κανείς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να πέσει η κυβέρνηση».

Καταλήγοντας εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετία και θα υπάρξει παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ