2016-04-20 10:14:04
Φωτογραφία για ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΝΤΙΛΑΚΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ VD
Για όλες τις αλλαγές στο νέο φορολογικό και ασφαλιστικό μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1. Ερωτηθείς, αρχικά για τις βουλευτικές συντάξεις οι οποίες εξαιρούνται στο ασφαλιστικό, τόνισε πως όλοι θα έχουν την ίδια μεταχείριση «από τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου μέχρι και το τελευταίο μπλοκάκι». Όπως χαρακτηριστικά επανέλαβε «Δεν είναι ευνοϊκό το καθεστώς και κανείς δεν εξαιρείται παρά μόνο οι βουλευτές που έχουν πριν το 2012».

Ο Γ. Κατρούγκαλος αναφερόμενος στο ΔΝΤ τόνισε: «Δεν αμφισβητεί μόνο αυτά που θα κάνουμε στο μέλλον αλλά και αυτά που μέχρι έχουμε πράξει μέχρι τώρα». Όμως όπως τόνισε ο ίδιος, «Όλα θα φανούν την Πέμπτη μετά την ανακοίνωσή των αποτελεσμάτων της Eurostat».

Μιλώντας για τη συνταξιοδοτική δαπάνη σημείωσε: «Είναι μικρότερη για το μέλλον κατά 1% του ΑΕΠ» και συμπλήρωσε: «Αποφασίσαμε να μοιράσουμε τη μικρότερη πίτα με δικαιότερο τρόπο». Αυτό κατά τον υπουργό Εργασίας σημαίνει ότι θα προστατευθούν οι αδύναμοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι αλλά και αυτοί που έχουν λίγα χρόνια ασφάλισης. Όπως, μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα τα πάρουμε από αυτούς που φοράνε μαντηλάκι και γραβάτα, σαν εμένα».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ