2016-04-20 12:03:15
Φωτογραφία για ''ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ'': Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η υπερφορολόγηση σκοτώνει την οικονομία και γονατίζει τους συνεπείς φορολογουμένους. Η μεσαία τάξη "καταργείται" με ένα νόμο και μερικά άρθρα» τονίζει το ''Ποτάμι'' για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στην ανακοίνωσή του το ''Ποτάμι'' επισημαίνει: «"Τίποτε δε μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο εκτός από τον θάνατο και τους φόρους", λέγεται ότι έγραψε πρώτος ο Βενιαμίν Φραγκλίνος σε ένα γράμμα του, το 1789. Με αυτή την κυβέρνηση το δόγμα "φόροι, φόροι, φόροι" δυστυχώς μοιάζει πιο βέβαιο και από το θάνατο. 

Η υπερφορολόγηση σκοτώνει την οικονομία και γονατίζει τους συνεπείς φορολογουμένους. Η μεσαία τάξη "καταργείται" με ένα νόμο και μερικά άρθρα. 

Χαρακτηριστικά, στο κείμενο του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι επιβαρύνσεις ξεκινούν από τα 9.100 ευρώ έως και τα 27.000 ευρώ, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η πλειονότητα της μεσαίας τάξης των μισθωτών.

Ενώ και για τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες θα υπάρξουν επιβαρύνσεις λόγω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών. Όσο για την "έκτακτη" εισφορά αλληλεγγύης, τριπλασιάζεται για τα μεσαία και χαμηλότερα εισοδήματα και βέβαια μονιμοποιείται.

Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα... Το είπε και το έκανε ο υπουργός κ. Αλεξιάδης. Η κούρσα προς τον πάτο συνεχίζεται».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένας Σεϊχης για την Λίβερπουλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένας Σεϊχης για την Λίβερπουλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ