2016-04-20 17:44:21
Φωτογραφία για Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ «Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»
Φορτούνης, Ιντέγε και Ντουρμάζ έσπασαν ένα ακόμα ρεκόρ για τον Ολυμπιακό. 

Κι όμως, το κατάφεραν κι αυτό! Έσπασαν ένα ακόμα ρεκόρ! Για την τριάδα Φορτούνης-Ιντέγε-Ντουρμάζ ο λόγος, που κατάφερε να γίνει η ΚΟΡΥΦΑΙΑ επιθετική τριπλέτα του Ολυμπιακού στο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»,όπως παρουσιάζει το "olympiacos.org". 

Το καταπληκτικό γκολ του Ιντέγε στο 84' του αγώνα-φιέστα με την Καλλονή ήταν το... κερασάκι στη φετινή στατιστική «τούρτα» του Θρύλου στη Super League. Ήταν το γκολ χάρη στο οποίο σφραγίστηκε πως οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές χαράσσουν με έντονα γράμματα τα ονόματά τους στη φετινή, αλλά και τη γενικότερη ιστορία του Ολυμπιακού.

Τί το εκπληκτικό έχουν καταφέρει οι τρεις τους; Έχουν συμμετοχή (σ.σ.: είτε σκοράροντας είτε δίνοντας ασίστ) στα 57 γκολ της ομάδας. Ο Φορτούνης με 18 γκολ και 12 ασίστ, ο Ιντέγε με 10 γκολ και 6 ασίστ και ο Ντουρμάζ με 7 γκολ και 4 ασίστ. 


Ξεπέρασαν, λοιπόν, μια άλλη σπουδαία, την κορυφαία μέχρι την Κυριακή, τριπλέτα του Θρύλου τα χρόνια του νέου «Γ. Καραϊσκάκης». Μέχρι και πριν από το ματς με την Καλλονή, κορυφαία τριπλέτα ήταν εκείνη της σεζόν 2006/07 που απαρτίζονταν από τους Ριβάλντο, Καστίγιο και Τζόρτζεβιτς. Και οι τρεις μαζί είχαν 36 γκολ και 20 ασίστ, δηλαδή συμμετοχή σε 56 γκολ της ομάδας. Πλέον, οι τρεις τους έμειναν 2οι αφού οι Φορτούνης, Ιντέγε και Ντουρμάζ έφτασαν, δημιουργικά, στον αριθμό 57. 

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό είναι το φετινό επίτευγμα των τριών παικτών, αρκεί να θυμηθεί την αντίστοιχη περυσινή κορυφαία τριπλέτα της ομάδας. Οι Μήτρογλου, Ντομίνγκεζ και Φορτούνης είχαν άθροισμα 38 γκολ και 12 ασίστ, συμμετοχή δηλαδή σε 50 γκολ της ομάδας. Όμως, εκείνο ήταν πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών και όχι 30 όπως το φετινό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ