2016-04-20 23:14:07
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΛΟΤΖΕΣΚΙ ΚΑΙ... ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ-ΠΡΙΝΤΕΖΗ
Ευχαριστημένος μόνο από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ρεθύμνου δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ πρόσθεσε πως δεν θα βιαστεί να... ρίξει στη μάχη Σπανούλη και Πρίντεζη.

Μόνο η εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κάλυψε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (102-71) για τα playoffs.

«Παίζοντας πριν μια εβδομάδα με το Ρέθυμνο ξέραμε πως θα θέλει να αντιδράσει. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά με την προσθήκη του Χάροου και του Γιαννόπουλου που έλειπαν από το προηγούμενο ματς. Η άμυνά μας δεν ήταν τόσο αποδοτική σε κάποια σημεία, μας ισοφάρισαν, αλλά το μικρό ξέσπασμα που κάναμε στο φινάλε του ημιχρόνου έδειξε πώς έπρεπε να παίξουμε στη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα, τρέξαμε, βάλαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό, σκοράραμε και απέξω παρά τη ζώνη του αντιπάλου και κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ημίχρονα. Σημασία δεν έχει η διαφορά, αλλά το 1-0 και πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλος μεταμορφώνεται στο γήπεδό του και θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή και για 40 λεπτά όπως στο δεύτερο ημίχρονο απόψε», τόνισε ο προπονητής των ερυθρόλευκων.


Όσο για την κατάσταση των δύο αρχηγών, που απουσίαζαν, είπε: «Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι σε διαδικασία αποθεραπείας των μικροτραυματισμών που έχουν. Θα δούμε μέρα με τη μέρα. Ίσως αύριο κάποιος από τους δύο να ξεκινήσει κάποιο ατομικό πρόγραμμα, γιατί δεν είναι έτοιμοι. Θα δούμε αν κάποιος από τους δύο θα είναι έτοιμος για την Κυριακή. Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι, πάμε μέρα με τη μέρα».

Τέλος, για την απόδοση του Ματ Λοτζέσκι που είχε 21 πόντους, ανέφερε: «Ο Λοτζέσκι μάς έλειψε πολύ, όπως βλέπετε. Είναι ένας παίκτης με έφεση στο σκορ, ξέρει καλά την ομάδα και σήμερα η παρουσία του δείχνει πόσο μας έλειψε στα δύο δίμηνα που ήταν εκτός».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ