2016-04-22 17:38:39
Φωτογραφία για EUROGROUP: «ΣΥΜΦΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ''ΚΟΚΚΙΝΑ'' ΔΑΝΕΙΑ»
Αμέσως μετά το τέλος του Eurogroup, υπήρξε η επίσημη ενημέρωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου, στην οποία αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες των όσων προηγήθηκαν νωρίτερα πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αναλυτικά:

«Οι θεσμοί και ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσαν το Eurogroup για την πορεία των διαπραγματεύσεων όσον αφορά το πρόγραμμα μακροοικονομικής προσαρμογής στην Ελλάδα. Για την ολοκλήρωση των συζητήσεων, θα πρέπει οι Θεσμοί και η Ελλάδα να φτάσουν σε συμφωνία πάνω στο σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μεταρρυθμίσεων, οι οποίες θα πρέπει να προσαρμοστούν στη χώρα. Παρά το γεγονός πως υπάρχει πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά σε ορισμένους τομείς, όπως η δημοσιονομική στρατηγική αλλά και το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.

Το Eurogroup κάλεσε τις ελληνικές αρχές να συμφωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τους Θεσμούς σχετικά με τη δέσμη των μεταρρυθμίσεων, οι οποίες θα καλύπτουν ζητήματα όπως τα μέτρα έκτακτης ανάγκης και των μη εξυπηρετούμενων δανείων.Το Eurogroup τέλος, είναι αισιόδοξο ότι η συμφωνία θα είναι πιθανή τις επόμενες μέρες και αν επέλθει τότε θα συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση για να συμφωνήσουν σχετικά με τα επόμενα βήματα προς την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ