2016-04-22 21:00:28
Φωτογραφία για Οι πιστοί στρατιώτες του Παναθηναϊκού
Μετά τον αποκλεισμό με 3-0 από την Λαμποράλ και το τέλος του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να χρεώνεται την πολύ κακή εικόνα του «Εξάστερου» καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς με τους Βάσκους. Η διοίκηση του «Τριφυλλιού» δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και με αστραπιαίες κινήσεις συμφώνησε με τον Αργύρη Πεδουλάκη προκειμένου ο Έλληνας κόουτς, που είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας το δύσκολο καλοκαίρι του 2012, να την επαναφέρει στο θρόνο της, κατακτώντας το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο πλευρό του «Άρτζι» θα βρεθούν δύο εμβληματικές – για τον σύλλογο – φυσιογνωμίες, δύο προσωπικότητες που πρόσφεραν όσο λίγοι και μέχρι σήμερα θεωρούνται πιστοί «στρατιώτες» του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Κώστα Τσαρτσαρή, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό του Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν
. Τέλος, έπειτα από κοινή απόφαση διοίκησης και προπονητή, αποφασίστηκε η επιστροφή του – «παροπλισμένου» εδώ και αρκετό καιρό – Νίκου Παππά στην ενεργό δράση, με τους ανθρώπους του «Εξάστερου» να αποδεικνύουν πως σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, κανείς δεν περισσεύει και όλα τα μέλη της «πράσινης» οικογένειας βρίσκονται στις επάλξεις με κοινό στόχο να σώσουν μια χρονιά που ξεκίνησε με στόχο το… Βερολίνο αλλά κατέληξε σε παταγώδες «ναυάγια», τουλάχιστον όσον αφορά στην Ευρωλίγκα.

Πηγή: olaprasina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ