2016-04-23 14:27:25
Φωτογραφία για Τι άλλο (δεν) θα ακούσουμε
Πάντα ένα Συνέδριο είναι αφορμή και αφετηρία για μεγάλες προσδοκίες Ειδικά αυτό της ΝΔ που κατά τις τελευταίες εκλογές συσπειρώθηκε και έφτασε στο 28%, απέναντι στον άκρατο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Από το Συνέδριο της ΝΔ, υπήρχε η αμυδρή ελπίδα πώς ένας αρχηγός, έστω και αποστειρωμένος όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ίσως μπορούσε να πει κάτι εμπνευσμένο.

Ούτε οι συνεργάτες του, είχαν την ικανότητα να του γράψουν κάτι «φωτισμένο», κάτι διαφορετικό.

Και οι ευκαιρίες για να πει κανείς κάτι εμπνευσμένο, έχοντας απέναντι μόνο τα αποτελέσματα της χαοτικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολλές.

Όμως δεν βγήκε κάποιο «όραμα» από το μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακούστηκαν μόνο τα «δικά του» για εμπειρογνώμονες, Harvard και άλλα σχετικά,  που παραπέμπουν περισσότερο σε εταιρία διαχείρισης υλικού παρά στη Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Από το στόμα του Κυριάκου Μητσοτάκη βγήκε για ακόμη μία φορά το αυτόφωτο της δικής του ύπαρξης. Τόνισε πως αυτός κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές γιατί δεν είχε μηχανισμούς… Ένας Μητσοτάκης δεν είχε μηχανισμούς.


Μα έτσι η νέα Νέα Δημοκρατία χάνει τη σοβαρότητά της. Χάνει το συγκριτικό της πλεονέκτημα, να κερδίσει εκλογές έστω και από τη σήψη της κυβέρνησης. Δίνει αφορμή στο ΣΥΡΙΖΑ να αλωνίζει και δικαίως.

Δεν πρέπει να αγωνιά κανείς, να ακούσει το «γαλάζιο» κυβερνητικό πρόγραμμα της Κυριακής, που θα έχουν γράψει «πράσινοι» εμπειρογνώμονες και τεχνικοί σύμβουλοι επιπέδου Σημιτικού Θανάση Κοντογεώργη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά. Ξέρουμε τι (δεν) θα ακούσουμε. Ένα εξελιγμένο εγχειρίδιο χρήσης του Μνημονίου.

Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, θέλει ηγέτη, να ενώσει και να οδηγήσει όλη τη χώρα έξω από το σκοτάδι, με αναμμένο τον ΠΥΡΣΟ!

Και όχι ξενόφερτους μάνατζερς των Βορείων Προαστίων.

«Ο Κεντροδεξιός»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ