2016-04-23 16:21:26
Φωτογραφία για ΟΛΙΚΟ ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ ΚΑΙ... ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ! ΟΥΙΠΕΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12-11
Μετά από ολικό... μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 12-11 από την Ουίπεστ, στον ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών και θα παραδώσει τα... σκήπτρα του.

Η ουγγρική Ούιπεστ νίκησε και... «εκθρόνισε» τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, επικρατώντας σε έναν -απίθανο σε εξέλιξη- ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Τα κορίτσια του Θρύλου έπαθαν... ολικό μπλακ άουτ στο τέταρτο οκτάλεπτο με το συντριπτικό επιμέρους 5-1 να τις κρατάει μακριά από την συνέχεια υπεράσπισης του τίτλου τους.

Μέχρι το ημίχρονο, πάντως, οι ερυθρόλευκες ήταν και… φαίνονταν πραγματικές πρωταθλήτριες Ευρώπης. Διατηρώντας σταθερά το προβάδισμα, έφτασαν τη διαφορά μέχρι και το +4 δυόμισι λεπτά πριν το φινάλε της δεύτερης περιόδου. Παρά την προσπάθεια της Ούιπεστ να «μαζέψει» το σκορ, μειώνοντας σε 6-7, ο Ολυμπιακός έκλεισε και το τρίτο οκτάλεπτο στο +3 (10-7).


Και τότε... ήρθαν τα πάνω κάτω! Η ουγγρική ομάδα μπήκε δυνατά στο ματς και με τρία γρήγορα γκολ ισοφάρισε σε 10-10, ενώ στο 5’ πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι με γκολ της Μπιανκόνι για νέα ισοφάριση στο 11-11, όμως δεν κατάφερε να βρει... απάντηση και στο γκολ που πέτυχε η Κιστελέκι στα τριάμισι λεπτά πριν το φινάλε.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Ασημάκη έχασε τρομερή ευκαιρία σε επίθεση με παίκτη παραπάνω τρία δευτερόλεπτα πριν την λήξη, με το σουτ της να σταματάει πάνω στην Γκακγκλ.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 2-3, 5-1

Ούιπεστ: Κούνα 1, Αντάλ 2, Κιστελέκι 2, Κέστελι 3, Τοτ 2, Σαμπάι 1, Τάκακς 1.

Ολυμπιακός: Ελευθεριάδου 3, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 1, Έμολο 1, Έγκενς 2, Μπιανκόνι 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ