2016-04-23 17:20:15
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ»... ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ Η ΡΟΜΑ!
Η Ρόμα εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Αρτούρ Μασουακού, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «Τζιαλορόσι» και το περσινό καλοκαίρι.

Μία από τις προτεραιότητες της Ρόμα το καλοκαίρι είναι και η ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής και ειδικότερα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Ρωμαίοι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για την αγορά του Λούκας Ντινιέ, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στους «Τζιαλορόσι» με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο, οι συζητήσεις με την Παρί δεν είναι βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε συμφωνία, γεγονός που κάνει τον ιταλικό σύλλογο να εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις.

Έτσι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Ρόμα στρέφει και πάλι το ενδιαφέρον της στην περίπτωση του αριστερού αμυντικού του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «Τζιαλορόσι» και την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα, η Ρόμα φέρεται να έχει «ψαχτεί» εκ νέου για τον Γάλλο αριστερό μπακ των ερυθρόλευκων για τον οποίο πέρυσι ήταν διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό δεν ήταν φυσικά αρκετό για να... δελεάσει τον Ολυμπιακό και όπως προσθέτει το δημοσίευμα το σκηνικό, όσον αφορά την περίπτωσή του, και φέτος δεν έχει αλλάξει. Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει και πάλι αρκετά χρήματα με συνέπεια η Ρόμα να πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να κάνει δικό της τον 22χρονο αριστερό μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ