2016-04-24 16:40:56
Φωτογραφία για Εγκλωβισμένοι και τιμωρημένοι στρατιωτικοί με ασφαλιστικό γρίφο για …Αϊνστάϊν!
Αίσθημα απόλυτου εγλωβισμού για χιλιάδες στρατιωτικούς οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει από το 2014,παρέμειναν στο στράτευμα για πολλούς και διάφορους λόγους ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο και τώρα διαπιστώνουν ότι θα είναι οι πλέον αδικημένοι της υπόθεσης.

Μπορεί η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να διαβεβαιώνει ότι οι επιπτώσεις του νέου ασφαλιστικού δεν θα έχουν δραματικές επιπτώσεις,αλλά ποιος στρατιωτικός ποντάρει σ΄ αυτές; Υπάρχει κλίμα αναταραχής με πολλούς στρατιωτικούς να αναρωτιούνται αν προλαβαίνουν να …φύγουν τη Δευτέρα.

Διαβάζοντας τις σχετικές προβλέψεις του νέου ασφαλιστικού θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σκεπτικοί και πολύ δυνατοί…στα μαθηματικά! Το γιατί μπορείτε να το διαπιστώσετε με τον μαθηματικό τύπο που πρέπει να λύσετε για να διαπιστώσετε κατ΄ αρχήν τι θα πάρετε για εφάπαξ! Μέχρι 31-12-2014 υπολογίζεται με τον παλαιό και γνωστό τρόπο,αλλά από 1-1-2015 ,πρέπει να λύσετε την παρακάτω…άσκηση!


Το συμπέρασμα που προκύπτει νομίζουμε ότι είναι κατανοητό και χωρίς τη λύση του…γρίφου. Όσοι αποφάσισαν να παραμείνουν στο στράτευμα θα τιμωρηθούν. Όχι ότι όσοι έφυγαν ζουν …πλουσιοπάροχα αλλά σε σχέση μ΄ αυτούς που έμειναν είναι οι κερδισμένοι. Το χειρότερο για όσους παρέμειναν είναι ο απόλυτος εγκλωβισμός τους. Γιατί και τη Δευτέρα να φύγουν πάλι κάτι χάνουν.

Militaire.gr

ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CF%89%CE%B2%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84/
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ