2016-04-24 21:44:37
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ... ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ!
Στον... «αέρα» ο δεύτερος τελικός της Α1 μπάσκετ γυναικών! Λόγω συνθημάτων που ακούστηκαν από την εξέδρα για τον Μιχάλη Κουντούρη και αντικειμένων που έπεσαν στο παρκέ και στον πάγκο των ερυθρόλευκων, ο διαιτητής διέκοψε το Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός.

Μεγάλη ένταση στον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών ανάμεσα στους "αιώνιους"!

Πέντε, περίπου, λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ οι ερυθρόλευκες προηγούνταν 44-29, ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας προειδοποίησε για υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε κατά του Μιχάλη Κουντούρη.

Την ίδια στιγμή, ένα κουτάκι μπύρας... προσγειώθηκε στον πάγκο των ερυθρόλευκων, με τη γενική γραμματέα του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, να ζητά από τους διαιτητές τη διακοπή του αγώνα λόγω των υβριστικών συνθημάτων.

Τελικά, το σύνθημα ακούστηκε ξανά, ο κ. Γκόντας διέκοψε το ματς, για να... πετάξουν οι οπαδοί των "πράσινων" σωρεία αντικειμένων στο παρκέ, με την αποστολή του Ολυμπιακού να φεύγει τρέχοντας για τα αποδυτήρια!

* Βλέπετε τα... παιδιά δεν αντέχουν τον αγωνιστικό διασυρμό ούτε στο γυναικείο μπάσκετ!

Οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής στη συνέχεια έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο, ώστε το παιχνίδι να συνεχιστεί και λίγο αργότερα έγινε η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του «Π. Γιαννακόπουλος» από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ