2016-04-24 22:15:18
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έβγαλαν πεθαμένη πασίγνωστη Πατρινή! Ζητούσαν να ειδοποιηθούν… οι δικοί της άνθρωποι!
Σάλο και αναστάτωση προκάλεσαν τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα τα μηνύματα που κυκλοφόρησαν και αφορούσαν μέλος γνωστής οικογένειας της Πάτρας. Οι διακινητές, υποστήριζαν ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχασε τη ζωή του και ζητούσε από τους παραλήπτες να ειδοποιήσουν τους οικείους του.

Ευτυχώς η διάδοση του μηνύματος δεν έφτασε ποτέ στο στενό οικογενειακό κύκλο. Ο περίγυρος προφύλαξε την οικογένεια, τα ερωτηματικά όμως που δημιουργήθηκαν είναι πολλά, καθώς σε πρώτη φάση η υπόθεση παρουσιάζει ομοιότητες με τη δράση σπείρας που επικοινωνεί με το περιβάλλον "στόχων" ζητώντας χρήματα από τις οικογένειές τους και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Αντίστοιχη ειδοποίηση είχε και άλλο πρόσωπο στον οποίο μεταφέρθηκε ότι κ του έλεγαν ότι φίλη του σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Τρίπολη και ζητούσαν τα έξοδα για τη μεταφορά της.

Σε άλλη περίπτωση τηλεφώνησαν σε παππού και παρίσταναν τον εγγονό του. Του ζήτησαν χρήματα προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο από υποτιθέμενο ατύχημα που προκάλεσε.


Οι πληροφορίες που αντηλλάγησαν για αντίστοιχες περιπτώσεις ήταν πολλές. Ο άνθρωπος τον οποίο αφορούσε το αρχικό συμβάν χρειάστηκε δημόσια να αποκαταστήσει την πραγματικότητα για να προστατέψει το οικογενειακό του περιβάλλον .

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η γυναίκα η οποία έπεσε θύμα αυτής της κατάστασης ανακοίνωσε μόνη της στο facebookαυτό που της συνέβη. Και φυσικά τα σχόλια έπεφταν βροχή. Πρόκειται για παντρεμένη γυναίκα, μητέρα παιδιών και ιδιαίτερα γνωστή για την κοινωνική της δράση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ