2016-04-25 04:03:08
Φωτογραφία για Θα σε χωρίσει; Αυτά είναι τα σημάδια...
Αν η σχέση σας δεν είναι όπως παλιά και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα ίσως να μην είναι γιατί είστε καιρό μαζί αλλά ίσως ετοιμάζεται να βάλει τέλος. Αυτά είναι τα σημάδια που θα στο δείξουν:

-Σε ξεχνάει όλη μέρα: Και όχι επειδή όντως έχει δουλειά ή δεν μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο ή να σου στείλει ένα μήνυμα. Σε ξεχνάει, αν σε πάρει, σε παίρνει ίσως "επειδή πρέπει" ή δεν παίρνει και καθόλου. Σε γράφει, σε αγνοεί και απλά μερικές φορές ίσως βρίσκει δικαιολογία πως δεν πρόλαβε ή δεν βρήκε χρόνο.

-Ξεχνάει σημαντικά πράγματα: Και ειδικά όταν κάποτε τα θυμόταν όλα! Γιατί άλλο να έχει μνήμη χρυσόψαρου από την αρχή και άλλο να την απέκτησε ξαφνικά! Θυμόταν τα γενέθλια, τις επετείους, τις σημαντικές σας μέρες, την πρώτη φορά που βρεθήκατε κλπ και τώρα δεν θυμάται καν;

-Δεν παίρνει δώρα και αδιαφορεί για όλα: Δεν τον νοιάζει που θα πάτε ή τι θα κάνετε μαζί ή ξεχωριστά (σαν να είναι το ίδιο πράγμα). Δεν σας παίρνει δώρα, δεν θυμάται τι σας έχει πάρει και ξεχνάει αν θέλετε κάτι ή αν σας απασχολεί κάτι. Ενώ πριν ήταν διαφορετικά.

-Είναι απόμακρος: Όχι γιατί κουράζεται στη δουλειά, αλλά γιατί δεν έχει όρεξη. Συνεχώς. Ενώ πιο παλιά ανυπομονούσε να ξαπλώσετε μαζί έστω και μισή ώρα, να κάτσετε αγκαλιά. Αυτό σημαίνει κάτι. Αν δεν θέλει ούτε τρυφερότητες μαζί σας, τότε ή έχει τρελό άγχος για κάτι και τον-την απασχολεί ή... τις βρίσκει αλλού!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ