2016-04-25 07:15:25
Φωτογραφία για Νέα Δημοκρατία: Το συνέδριο της πασαρέλας;
Χθες ολοκληρώθηκε το 10ο Συνέδριο της ΝΔ. Ένα συνέδριο που για πρώτη φορά μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτές τις 3 ημέρες του συνεδρίου έβλεπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες από τους σύνεδρους και όπου κατά κύριο λόγο νέες έβαλαν τις καλές τους γόβες και τα νέα ρούχα τους για να πάνε στην πασαρέλα του συνεδρίου. Βέβαια δεν είναι κατακριτέο μια κοπελίτσα η οποία δηλώνει μέλος της ΟΝΝΕΔ ή μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να πηγαίνει σε ένα συνέδριο φορώντας τα ρούχα της βραδινής εξόδου. Εξάλλου η καταναλωτική κοινωνία της προ-κρίσης εποχής αυτό της έμαθε να κάνει. Με αποτέλεσμα να το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Αυτό που με κάνει να ανησυχώ είναι ότι ένα συνέδριο προσφέρετε για μια πασαρέλα νέας μόδας ή για μια ιδεολογική ανασυγκρότηση και ανανέωση; Βεβαίως είχαμε και ενδιαφέρουσες ομιλίες όπως του ο οποίος είναι επίτροπος μετανάστευσης.

 Ένας επίτροπος μετανάστευσης ο οποίος τόνισε στην ομιλία του πως η μετανάστευση και η ασφάλεια θέτουν σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό εγχείρημα
. Και αναρωτιέμαι με το φτωχό μου το μυαλό. Είναι ανάγκη να είναι κανείς σε τέτοια θέση στην ευρωπαϊκή ένωση  όπως ο εξοχότατος Δημήτρης Αβραμόπουλος για να το αντιληφθεί; Επίσης μίλησε για ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία ανοίγει τις πόρτες και έρχεται διπλά στην κοινωνία ενάντια στις στρεβλώσεις του παρελθόντος. Έβγαλε έναν λόγο όπου μιλούσε με γενικότητες, αερολογίες  και μια ξύλινη πολιτική γλώσσα όπου πλέον είναι παλαιομοδίτικη και  ο κόσμος σιχάθηκε.

   Επίσης ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Αντώνης Σαμαράς στο λόγο του,  ανέφερε ότι το ατύχημα του Σύριζα δεν έπρεπε να συμβεί. Και καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους τους παρευρισκόμενους. Ποιος είναι υπεύθυνος που ανήλθε στην εξουσία ο κ. Τσίπρας; Μάλλον ας το πούμε με πιο απλά λόγια. Ποιος έφερε τον κ. Τσίπρα κ. Σαμαρά; Μήπως εσείς; Μήπως η πολιτική σας ατολμία; Το μοναδικό στέλεχος που μίλησε με πραγματική ειλικρίνεια ήταν η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία εξέφρασε τον πραγματικό παλμό του απλού Νέο-Δημοκράτη.

   Ας είμαστε επιτέλους αληθινοί. Θέλουμε μια Νέα Δημοκρατία που θα πάρει τη θέση του Σύριζα ή θέλουμε μια Νέα Δημοκρατία όπου θα δώσει όραμα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες .

   Θέλουμε ένα συνέδριο δημοσίων σχέσεων και ανταλλαγή φιλοφρονήσεων;

Αγαπητέ κ. Μητσοτάκη αλλάξτε τα  όλα. Ή τώρα ή ποτέ. Γκρεμίστε  την παράταξη και ξανά φτιάξτε την  από την αρχή. Είναι  η μονή λύση;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ