2016-04-25 10:50:28
Φωτογραφία για ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Συμπεριφορά... “δύο μέτρα και δύο σταθμά” καταγγέλλει, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Αφορμή αποτέλεσε η συνάντηση που φέρεται να έλαβε χώρα ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη, και εκπροσώπους 19 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, χωρίς να κινηθεί κάποια διαδικασία εναντίον του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Διαβάζω σε κάποια σάιτ «ειδικού σκοπού» και σε κάποια άλλα «αντικειμενικά» ότι πριν την εκδήλωση φιάσκο για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης συναντήθηκε με εκπροσώπους 19 Ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Προφανώς με αντικείμενο τις εκλογές της ΕΠΟ. Θυμάμαι επίσης ότι για μια ΤΥΧΑΙΑ συνάντηση του κυρίου Μαρινάκη στο Hilton με κάποιους εκπροσώπους ενώσεων που απλά ήταν εκεί, κίνησαν διαδικασίες… Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι υπερευαίσθητοι λειτουργοί της Θέμιδος; Λείπουν σε πασχαλινές διακοπές; Ή δεν τους έχει πάει ακόμα ο καταδικασμένος συκοφάντης τα σχετικά δημοσιεύματα για να τα δουν;», έγραψε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NEA POWER ME FERRARI KAI OXI MONO..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NEA POWER ME FERRARI KAI OXI MONO..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ