2016-04-25 21:42:09
Φωτογραφία για ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΓΙΑ... ΒΙΤΟΡ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ
Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μίλησε για τον Μιγκέλ Βίτορ με αφορμή το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Πορτογάλο αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ που μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές: «Συναντηθήκαμε τρεις φορές με τον ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν και για να είμαι ειλικρινής, ο Βίτορ είναι ένα από τους αντιπάλους που μου με την απόδοσή του, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μου. Ο Βίτορ είναι ισχυρός στις μονομαχίες, έχει ταχύτητα και διαβάζει καλά τις κινήσεις του αντιπάλου».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Ερυθρό Αστέρα ο Μιλιβόγεβιτς, σχολίασε: «Από όσο γνωρίζω ο Βίτορ θέλει νέες προκλήσεις. Αν υπάρχει μια πιθανότητα να τον φέρει κάποιος δεν πρέπει να το σκεφτεί, αφού αν του ταιριάζει η… καυτή ατμόσφαιρα της Ελλάδα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα για τον Ερυθρό Αστέρα. Πάντως εάν τον αποκτήσουν θα τους βοηθήσει πάρα πολύ».


Επίσης είπε για:

Τον Ολυμπιακό και το ταξίδι στο Βελιγράδι: Κερδίσαμε στην Θεσσαλονίκη με 2-1 τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό, όμως το ματς διεκόπη λόγω επεισοδίων και κατακυρώθηκε υπέρ μας με 3-0. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα, ο βασικός μας στόχος επιτεύχθηκε, όμως θέλουμε να πάρουμε και το Κύπελλο, για να φτάσουμε στο νταμπλ. Δεν ξέρω τι σχεδιάζει ο σύλλογος για το ταξίδι στο Βελιγράδι. Σε ότι αφορά στην επόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παίξει προκριματικούς γύρους για το Champions League, και προσωπικά θέλω με κάθε τρόπο να αποφύγουμε μία κλήρωση με τον Ερυθρό Αστέρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ