2016-04-25 23:00:57
Φωτογραφία για Μισούσαν τον Μπαρτζώκα οι οπαδοί του Ολυμπιακού
Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα της σεζόν στην Euroleague, η «Λόκο» εντυπωσιάζει και βρίσκεται μια... ανάσα πριν από το Final Four και τα media σε όλη την Ευρώπη ασχολούνται με την «τρελή» πορεία της ομάδας από το Κράσνονταρ. Έτσι, η ισπανική «Mundo Deportivo» σε δικό της αφιέρωμα στον Έλληνα προπονητή ανέφερε πως πρόκειται για τον άνθρωπο που από την κατάκτηση της Euroleague έφτασε στο σημείο να τον «μισούν» οι οπαδοί της ομάδας του.  Συγκεκριμένα, το ισπανικό δημοσίευμα αναλύει την πορεία του 51χρονου τεχνικού, ενώ κάνει και αναφορά στο προσύμφωνο που είχε υπογράψει με τη Φενέρμπαχτσε το 2013.

«Το καλοκαίρι του 2013 ο Μπαρτζώκας είχε υπογράψει προσύμφωνο με τη Φενέρμπαχτσε. Ο κόουτς έχασε 500.000 ευρώ γιατί δεν επέμεινε και δεν "πάτησε" πάνω σε αυτό. Η "Φενέρ" στη συνέχεια υπέγραψε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο
. Από εκεί και πέρα, η «Mundo Deportivo» τονίζει πως το χειρότερο για τον Μπαρτζώκα ήταν ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, επειδή οι οπαδοί της ομάδας δεν τον ήθελαν πλέον. Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως ο νυν τεχνικός της Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε πρόβλημα διαχείρισης παικτών, ξεκινώντας από τον Βασίλη Σπανούλη, του οποίου τον ρόλο ήθελε περιορίσει (στην ιεραρχία της ομάδας). Έτσι, ο συντάκτης του αφιερώματος, Χοσέ Ιγκνάσιο Χουγκέτ, συμπεραίνει πως από την κατάκτηση της Euroleague ο Μπαρτζώκας έφτασε στην... κόλαση και την «προδοσία» από τον Ολυμπιακό. Πλέον, πάντως, ο άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου φαίνεται να έχει βρει την ηρεμία του και φιλοσοφεί ξανά το μπάσκετ.  Τέλος, στο κείμενο γίνεται αναφορά στο μπάσκετ που αρέσει στον Μπαρτζώκα να παίζουν οι ομάδες του: μπάσκετ γεμάτο ένταση, με αλλαγές στην άμυνα, ψηλούς που σουτάρουν και περιφερειακούς που ελέγχουν τον ρυθμό.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ