2016-04-26 12:55:32
Φωτογραφία για Έρχεται το τέταρτο Μνημόνιο και στην κυβέρνηση το λένε...
Το τέταρτο μνημόνιο ως φαίνεται κατά πρόταση της κυβέρνησης θα λέγεται αυτόματος «κόφτης» δαπανών σε μια ελπίδα να μην πολυκαταλάβει ο κόμσμοςπερί τίνος πρόκειται.  

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, παρουσία του οικονομικού επιτελείου και άλλων κορυφαίων υπουργών, διαδέχονται η μία την άλλη. Όπως μεταφέρουν κυβερνητικά στελέχη που μετέχουν σε αυτές «είμαστε όλοι σε αμηχανία», αφού το ενδεχόμενο να ζητηθεί συγκεκριμένο πακέτο μέτρων είναι ορατό.  

Την ίδια ώρα, πάντως, οι διαβουλεύσεις της Αθήνας,  με τους επικεφαλής των δανειστών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από το πρωθυπουργικό περιβάλλον δεν κρύβουν την επιθυμία τους «να κλείσουμε τις λεπτομέρειες και τα τεχνικά ακόμα και σήμερα».   «Το δημοσιονομικό ‘φρένο’ θα κόβει οριζόντια και από παντού»  

Κυβερνητικός αξιωματούχος, διαμηνύει ότι «δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο, αλλά δημοσιονομικό ‘φρένο’ που αν υπάρχει δημοσιονομική απόκλιση θα κόβει οριζόντια από παντού».  

Στο πλαίσιο αυτό, απηχώντας παράλληλα την επίσημη γραμμή,  παραδέχεται ότι «ήταν η καλύτερη δυνατή λύση από το χειρότερο κακό» που είναι η λήψη συγκεκριμένων μέτρων, συμπληρώνοντας με νόημα ότι είναι υποχρέωση που απορρέει από τη συμφωνία και «σε κάθε περίπτωση πρέπει πρώτα να το δεχτούν οι εταίροι».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ