2016-04-26 13:49:17
Φωτογραφία για «Σοκ και δέος» από την πρεμιέρα του Game of Thrones
Το «Game of Thrones» και η Season 6 είναι επιτέλους εδώ Ήταν μια εποχή μεγάλης αναμονής για την τύχη του Jon Snow και αν και αυτό το «μέτωπο» δεν ξεκαθάρισε στο πρώτο επεισόδιο, το «Red Woman» δεν απογοήτευσε το φανατικό κοινό.

Η πρώτη σκηνή του επεισοδίου που προκάλεσε φρενίτιδα στους θαυμαστές, ξεκινάει με τον Davos να ανακαλύπτει το νεκρό σώμα του Snow.

Η Μελισσάνδρη αποκάλυψε τον αληθινό εαυτό της.

Η χαμένη Ντενέρις βρίσκεται σε δύσκολη θέση και φυλακισμένη, το πως θα καταφέρει να γλυτώσει αποτελεί μεγάλο μυστήριο. Παράλληλα, τη βλέπουμε να απομακρύνεται διαρκώς από τον ρόλο κλειδί, που όλοι περιμένουν να παίξει.

Η τυφλή Άρια παραμένει εγκλωβισμένη και ετοιμάζεται να υποστεί ακόμη μια εκπαίδευση.

Η Lena Headey έδωσε μια από τις καλύτερες ερμηνείες, όταν έμαθε για τον θάνατο της αγαπημένης της κόρης Myrcella. Γεγονός που την έκανε να ανασυντάξει της δυνάμεις της και να γίνει ακόμη πιο αδίστακτη απέναντι στους εχθρούς της.

Η Σάνσα Στάρκ ύψωσε το ανάστημά της για τα καλά, τώρα κανένας Ράμσεϊ δεν μπορεί να την εγκλωβίσει, να την επιστρέψει στην φυλακή, που κάποτε ήταν σπίτι της και να της κάνει τη ζωή της κόλαση. Ιδιαίτερα, τώρα που έχει στο πλευρό την Μπριέν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ