2016-04-27 01:00:28
Φωτογραφία για Προς διαζύγιο οδεύουν Παναθηναϊκός και Σάντσεθ
Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Μάικλ Εσιέν που θεωρείται απίθανο να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού την επικείμενη αγωνιστική περίοδο. Στην ίδια κατηγορία, αν και με εντελώς διαφορετικά δεδομένα, εντάσσεται και ο Σέρχιο Σάντσεθ με τις πληροφορίες του SDNA να αναφέρουν ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί μία προκαταρκτική επαφή ανάμεσα στο Τριφύλλι και την πλευρά του Ισπανού στόπερ για το ενδεχόμενο "βελούδινου διαζυγίου" το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σάντεθ έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να έχει ηγετικό ρόλο στα μετόπισθεν του Τριφυλλιού και ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε το περασμένο καλοκαίρι την πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν ο ρόλος για τον οποίο προοριζόταν. Οι ατυχείς συγκυρίες και δη οι αναπάντεχοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει το μέγεθος της επιρροής που άπαντες επιθυμούσαν να έχει στην ομάδα. Ειδικότερα ο σοβαρός τραυματισμός του στο βραχίονα στις αρχές του Γενάρη, σε συνδυασμό με την απόκτηση του "λαχείου" Μολέδο, περιόρισαν αισθητά το ρόλο του μετά την επανένταξη στην ομάδα και το πέρας της αποθεραπείας του
. Ο Σάντσεθ ωστόσο δεν είναι από τους τύπους παικτών που συμβιβάζονται με δεύτερους και τρίτους ρόλους, γεγονός που παίζει το ρόλο του στις επικείμενες εξελίξεις. Η επιλογή της παραμονής του με σημαντική μείωση αποδοχών που έπεσε στο τραπέζι δεν βρίσκει ανταπόκριση από την πλευρά του Ισπανού, ενώ ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εκφράσει την πίστη του στη διοίκηση ότι το δίδυμο Μολέδο-Τελάντερ δένει αρμονικά στην 11άδα. Σε περίπτωση ωστόσο οριστικής αποχώρησης του Σάντσεθ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιπλέον στόπερ για το ροτέισον.  
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ