2016-04-27 10:04:09
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Εντός της ημέρας αναμένονται τα νεότερα αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου, καθώς θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αθλητική ηγεσία.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα είναι ο τελικός του Κυπέλλου μετά την πρόκριση της Ένωσης επί του Ατρομήτου και την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στην αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους στον δεύτερο ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος για αύριο Τετάρτη (17:00).

Από την στιγμή που είναι γνωστοί πλέον οι δύο φιναλίστ, μένει να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί αυτός ο τελικός. Έναν τρόπο που θα γίνει γνωστός σήμερα, καθώς η αθλητική ηγεσία, θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις. Τα βασικά σημεία είναι δύο, αρχικά με το αν θα υπάρξει ξένος διαιτητής, κάτι για το οποίο είχε δεσμευθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αλλά όχι εγγράφως και στη συνέχεια αν τελικά στις εξέδρες θα βρίσκονται παιδιά ή οπαδοί των ερυθρόλευκων και «κιτρινόμαυρων».

Για την πρώτη περίπτωση θα πρέπει να δούμε και ποια θα είναι η αντίδραση της FIFA, ενώ όσον αφορά τα σχολεία, επειδή την ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός θα είναι κλειστά, υπάρχει και το σενάριο να γίνει χωρίς κόσμο, όπως έχουμε αναφέρει.

Από την πλευρά της η ΕΠΟ τηρεί στάση αναμονής και περιμένει να μάθει τις προθέσεις της Πολιτείας για να τοποθετηθεί σχετικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ