2016-04-27 18:09:23
Φωτογραφία για Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 75η Μάχη της Κρήτης στην Αυστραλία
Aπό 8 έως 26 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Επιτελάρχη ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Γκατζογιάννη, στην Αυστραλία, όπου εκπροσώπησε τις Ελληνικές Ε.Δ. στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 75η Επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

Στο παραπάνω πλαίσιο ο Επχης ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε τις πόλεις Canberra – Brisbane – Sydney – Melbourne και     Hobart, όπου παρέστη σε κοινές εορταστικές εκδηλώσεις μνήμης και σε εκδηλώσεις της ομογένειας και συναντήθηκε με πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της xώρας, καθώς και με ελληνικές θρησκευτικές και διπλωματικές αρχές.

Μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με την Πρέσβυ της Ελλάδος στην Canberra κα Αικατερίνη Ξαγοράρη, με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, Υπέρτιμο και Έξαρχο Πάσης Ωκεανίας, κ.κ. Στυλιανό, με τον Αρχηγό του Στρατού Ξηράς  Αυστραλίας Αντιστράτηγο Angus John Campbell, καθώς και με το Γενικό Κυβερνήτη Αυστραλίας Sir Peter Cosgrove και τον Κυβερνήτη της Νέας Νοτίου Ουαλίας David Hurley.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: http://www.geetha.mil.gr/el/briefing-el/press-el/5465-eortastikes-ekdhlwseis-gia-thn-75h-machh-ths-krhths-sthn-aystralia.html
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ