2016-04-27 22:49:52
Φωτογραφία για Έκρυβε σε σπίτι οκτώ αλλοδαπούς - Τους υποσχέθηκε έναντι αμοιβής διαφυγή στην Ιταλία - Επιχείρηση της Ασφάλειας
Αστυνομική επιχείρηση σε οίκημα επί της οδού Πανεπιστημίου πραγματοποιήσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, το απόγευμα της Μ. Τετάρτης Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, εντοπίστηκαν οκτώ αλλοδαποί, στην πλειοψηφία τους Ιρανοί, ενώ συνελήφθη και ένας Αφγανός, ο οποίος φέρεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία, να έχει υποδειχθεί από τους μεταναστάστες ως διακινητής!

Πηγές του tempo24.gr, μάλιστα αναφέρουν πως ο Αφγανός, είχε υποσχεθεί στους αλλοδαπούς την μεταφορά τους έναντι αμοιβής από την Πάτρα στην Ιταλία, έχοντας τους αποσπάσει ήδη το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ από τον καθένα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχουν καταθέσει οι μετανάστες στις αστυνομικές αρχές, ο Αφγανός διακινητής, είχε προσπαθήσει να τους "προωθήσει" παρανόμως στην Ιταλία χωρίς όμως επιτυχία. Ωστόσο εκείνο που ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή είναι έαν ο άνδρας όντως είχε τον ρόλο του διακινητή ή απλά εξαπάτησε τους μετανάστες, "επενδύοντας" στο όνειρο για το ταξίδι στην Κεντρική Ευρώπη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ