2016-04-27 23:34:17
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΖΝΤΟΒΤΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΠΡΟΚΡΙΣΗ!
Ο Γιούρε Ζντοβτς συνεχάρη τους παίκτες της ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά επί του ΠΑΟΚ και έδειξε να... πιστεύει ακράδαντα πως μπορεί η ομάδα του να αποκλείσει και τον Ολυμπιακό.

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου και τον ΠΑΟΚ, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο να τους νικήσεις. Οι παίκτες μου άντεξαν στην πίεση αυτή, που είναι μέρος της δουλειάς. Δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό και ήμασταν νευρικοί. Με την καλή άμυνα έμειναν κοντά στο σκορ, αλλά στο κατάλληλο σημείο πήραμε μια διαφορά 13 πόντων. Στη συνέχεια διαχειριστήκαμε αυτή τη διαφορά πάλι μέσω της καλής μας άμυνας. Είπα στους παίκτες πως κάναμε ό,τι μας ζήτησαν, μπορούμε να είμαστε λίγο ικανοποιημένοι, αλλά όχι υπερβολικά. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε καλά για τον Ολυμπιακό», τόνισε ο Σλοβένος τεχνικός.

Ερωτηθείς αν πιστεύει πως η σειρά με τους πρωταθλητές μπορεί να πάει στα πέντε παιχνίδια απάντησε: «Φυσικά και το πιστεύω. Πρέπει όλοι να έχουμε πίστη, παίκτες και προπονητές. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Η πίεση είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού και ίσως εμείς είμαστε πιο απελευθερωμένοι. Θα κάνουμε το παν για την έκπληξη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ