2016-04-28 14:48:31
Φωτογραφία για Συγκλονίζει η Γωγώ Τσαμπά: Δεν τελείωσα το σχολείο...
Συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town» παραχώρησε η Γωγώ Τσαμπά. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επειδή δούλευε από μικρή ηλικία στα πανηγύρια δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο.

«Το πρωί πήγαινα σχολείο και το βράδυ τραγουδούσα σε διάφορα χωριά. Τα πανηγύρια είναι ακόμα και σήμερα η ζωή μου. Ο αέρας που αναπνέω. Ανεβαίνω πάνω στο πάλκο, βλέπω τον κόσμο και ξεχνάω όλα τα προβλήματα μου. Δεν μπόρεσα βέβαια να συνεχίσω για πολύ καιρό να πηγαίνω σχολείο και να δουλεύω ταυτόχρονα. Την ώρα των Αρχαίων το 'κοβα στον ύπνο πάνω στο θρανίο...Ένα πρωί σηκώθηκα από το κρεβάτι, πέταξα την τσάντα στο πάτωμα και ανακοίνωσα στη μάνα μου, ότι δεν πάω ξανά σχολείο. Ήθελα μία τάξη για να πάρω το απολυτήριο του λυκείου», είπε η τραγουδίστρια.

Η Γωγώ Τσαμπά, στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στα πανηγύρια: «Πολλά ευτράπελα μου έχουν συμβεί στα πανηγύρια. Τραγουδούσα θυμάμαι σε ένα χωριό της Φθιώτιδας. Με πλησιάζει ένας, μου βγάζει τη γόβα και αρχίζει να με χτυπά με το τακούνι το κεφάλι του. Τελικά είχε μερακλωθεί τόσο πολύ που το άνοιξε», τόνισε η Γωγώ Τσαμπά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ