2016-04-28 18:49:09
Φωτογραφία για Διανομή τροφίμων σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες της Μαγνησίας
Διανομή τροφίμων σε οικογένειες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, πραγματοποίησε την Τετάρτη 27-04-2016 η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, μετά από πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη. Για άλλη μια φορά η Περιφερειακή Ενότητα δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία της σε συνανθρώπους μας που τα τελευταία χρόνια ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας. Όλο το προηγούμενο διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων έκανε μια προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούνε τρόφιμα μακράς διαρκείας, δημιουργώντας ένα άτυπο κοινωνικό παντοπωλείο.

Στην προσπάθεια αυτή της Περιφερειακής Ενότητας συμμετείχαν, φορείς, σχολεία, σύλλογοι και απλοί πολίτες, τους οποίους σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη τους ευχαρίστησε δημοσίως για την μεγάλη βοήθεια που πρόσφεραν και ειδικά σε μια εποχή που όλοι δοκιμάζονται οικονομικά.

Στη διανομή τροφίμων παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης κ
. Κολυνδρίνη, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κίτσιος και Χατζόπουλος, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι κ.κ. Λιούπης, Ιγγλέσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ κ. Χαλέβας και  τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Μαγνησίας, Τριτέκνων Μαγνησίας και Τριτέκνων Δήμου Αλμυρού. Μοιράστηκαν συνολικά 400 κιλά κρέας και 20 κιβώτια με τρόφιμα μακράς διαρκείας. Η προσπάθεια αυτή της διανομής τροφίμων σε άπορες οικογένειες θα συνεχιστεί από την Περιφερειακή Ενότητα, με μοναδικό σκοπό να βοηθηθούν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς, τα σχολεία, τους απλούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων. Δημιουργήσαμε ένα κοινωνικό παντοπωλείο με τρόφιμα μακράς διαρκείας και τις τελευταίες μέρες υπήρχε μια προθυμία να δοθούν και κρέατα, οπότε μπορέσαμε και συντονιστήκαμε σε ένα κομμάτι που αφορά στη κοινωνική βοήθεια, στη κοινωνική παροχή και σήμερα είμαστε εδώ να διανείμουμε τρόφιμα, στον Σύλλογο Πολυτέκνων, στο Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Μαγνησίας και στο Σύλλογο Τριτέκνων Αλμυρού, προκειμένου οι ίδιοι να κάνουν τη διανομή σε οικογένειες που χρήζουν βοηθείας. Είναι μια προσπάθεια να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να δώσουμε ένα μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και αυτές τις Άγιες μέρες να δώσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς στους συνανθρώπους μας. Η διανομή τροφίμων θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και σιγά σιγά θα το καθιερώσουμε και θα γίνει θεσμός ούτως ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσους περισσότερους πολίτες του Νομού μας μπορούμε».

Από την πλευρά της η κ. Σουλτάνα Πράπα πρόεδρος πολυτέκνων Νομού Μαγνησίας δήλωσε: «Η βοήθεια που σήμερα δίνει η Αντιπεριφερειάρχης είναι πάρα πολύ σημαντική, σκέφτεται, τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η πατρίδα μας, τον συνάνθρωπο και με αυτή την προσφορά βοηθιούνται πολλές πολύτεκνες οικογένειες».

Η κ. Βακουφτσή Σούλα πρόεδρος Συλλόγου Τριών Τέκνων Νομού Μαγνησίας τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη με την οποία έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, μας βοηθά όσο γίνεται και με τη συγκεκριμένη βοήθεια θα κάνουν ανάσταση πολλές τρίτεκνες οικογένειες».

Τέλος η κ. Τσέλιου Σοφία Γραμματέας Συλλόγου Τριτέκνων Δήμου Αλμυρού ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη για αυτή την πολύ σημαντική βοήθεια που προσφέρει στις τρίτεκνες οικογένειες του Αλμυρού. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την κ. Κολυνδρίνη, μας έχει βοηθήσει σε πολλά θέματα και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η βοήθεια που μας προσφέρει».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ