2016-04-29 01:03:14
Φωτογραφία για Δήμος Άργους Μυκηνών: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου του Άργους Αγίου Πέτρου
Από το Δήμο Άργους Μυκηνών και την Κοινωφελή Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.Α-Μ) θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 3 Μαΐου 2016 οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου του Άργους Αγίου Πέτρου,  παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Το πρόγραμμα των διήμερων εκδηλώσεων είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ, 2 ΜΑΪΟΥ 2016

ΩΡΑ 19:00 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου χοροστατούντος του, Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αργολίδας κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ και Σεβασμιώτατων Μητροπολιτών άλλων Ι. Μητροπόλεων μετά του Ιερού Κλήρου.

ΩΡΑ 19:15 ΜΕΤΑΛΛΙΟΔΟΣΙΑ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» από το Δήμο Άργους Μυκηνών με το Μετάλλιο της Δεύτερης Τάξης του Δήμου Άργους Μυκηνών παρουσία των Αρχών, Φορέων και Σωματείων του τόπου. Μετάλλιο του Σταυρού: Τρίγκας Βαγγέλης (Σολίστας) Κόντης Ιωάννης (Καλλιτεχνικός Δ/ντης) Μάρω Γέμελα: ( Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»)


ΩΡΑ 20:15 Αναχώρηση επισήμων από το Νέο Δημαρχείο (Καποδιστρίου 9-11) για τον καθεδρικό Ι.Ν. Αγίου Πέτρου

ΩΡΑ 21:00 Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Πέτρου δια των οδών Κορίνθου, Γεν. Κολοκοτρώνη, Βασ. Αλεξάνδρου, Βασ. Κων/νου, παιανιζουσών του Μουσικού Ομίλου Φιλαρμονικής Άργους «ΟΡΦΕΑΣ».

ΩΡΑ 21:45 Μετά της παρουσίας της Ιεράς Αυτού Εικόνας και Λειψάνων θα πραγματοποιηθεί δέηση στην Νέα Πλατεία του Άργους από τον Ιερό Κλήρο.

ΤΡΙΤΗ, 3 ΜΑΪΟΥ 2016

ΩΡΑ 07:00 Έναρξη Όρθρου και Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αργολίδας κ.κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ και των Σεβασμιώτατων Μητροπολιτών άλλων Ι. Μητροπόλεων μετά του Ιερού Κλήρου.

ΩΡΑ 9:20 Πέρας προσέλευσης επισήμων στο Νέο Δημοτικό Μέγαρο (Καποδιστρίου 9-11).

ΩΡΑ 11:15 Ετήσια Εορτή του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» στο Μέγαρο του Συλλόγου. Εκφώνηση Πανηγυρικού της εορτής από τον Γεώργιο Κόνδη, εκπαιδευτικό με τη συμμετοχή της μικτής χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ», υπό τη Διεύθυνση του κ. Ιωάννη Κόντη.

ΩΡΑ 11:30 Εγκαίνια Εκθέσεως Αγιογραφίας στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» του Δήμου Άργους Μυκηνών (Αγίου Κωνσταντίνου 29).,μετά της παρουσίας της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπιου Παυλόπουλου.

ΩΡΑ 12:00 - Ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου ως επιτίμου δημότη του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος». - ΜΕΤΑΛΛΙΟΔΟΣΙΑ από το Δήμο Άργους Μυκηνών με το Μετάλλιο Πρώτης Τάξης του Δήμου Άργους Μυκηνών παρουσία των Αρχών, Φορέων και Σωματείων του τόπου. Μετάλλιο του Αστέρα: Κωνσταντίνος Πανανάς (υποπλοίαρχος Π.Ν. έπεσε εν ώρα υπηρεσίας και ένεκα αυτής), στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος»

ΩΡΑ 18:30 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Πέτρου Άργους ΩΡΑ 19:15 Εκδήλωση - Εκκλησιαστικό δρώμενο εις τον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου «Άγιος Πέτρος – Η πορεία προς την αλήθεια».

ΩΡΑ 20:00 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΤΟ ΛΥΚΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ» με συμμετοχή των Λυκείων Ελληνίδων Ξάνθης, Καλαμάτας και Τρίπολης συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών, την Π.Ε. Αργολίδας εκδήλωση Γιορτής Ελληνικών Χορών στην Πλατεία Αγίου Πέτρου.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ