2016-04-29 07:39:13
Φωτογραφία για Δήμος Δράμας: Βράβευση μαθητή για το πολυμεσικό βίντεο-animation δικής του παραγωγής
Την Πέμπτη 28-4-2016 ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, παρέδωσε, ως... επιβράβευση, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χορηγία της εταιρίας Raycap και της επιχείρησης ΓΕΡΜΑΝΟΣ-Χρήστος Γκαγκάνης ΑΕΕ, στον βραβευμένο μαθητή του 2ου Γενικού Λυκείου Δράμας, Ιάκωβο Στάη, για το πολυμεσικό βίντεο-animation δικής του παραγωγής με τίτλο «Η ξεχωριστή Δράμα». Ο Δήμαρχος συνεχάρη για ακόμη μία φορά, τον μαθητή, επισήμανε πως τέτοιου είδους πρωτοβουλίες από ενεργούς δημότες, που προάγουν τον πολιτισμό και αναδεικνύουν μέσα από τα έργα τους τη Δράμα, θα βρίσκουν συνοδοιπόρο τον Δήμο, ενώ ανακοίνωσε πως έχει αναθέσει στον μαθητή τον σχεδιασμό της νέας μασκότ της Ονειρούπολης και δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή υλοποιεί όλα όσα υπόσχεται. Σημειώνεται ότι η αρχική βράβευση του μαθητή πραγματοποιήθηκε την 24η Μαρτίου 2016 στο πλαίσιο της σχολικής εορτής του 2ου Γενικού Λυκείου Δράμας για την «25η Μαρτίου 1821», κατά την οποία ο Δήμαρχος Δράμας δεσμεύτηκε να επιβραβεύσει άμεσα με δώρα τον μαθητή, όπως και έγινε.


------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Δήμος Δράμας προέβη στην τοποθέτηση Πινακίδων, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για την απαγόρευση αλιείας (επαγγελματικής και ερασιτεχνικής) στον ποταμό του Μυλοποτάμου. Η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος είναι επιβεβλημένη. Η Δημοτική Αρχή θέτει ως βασική αρχή τη διατήρηση του φυσικού πλούτου που κοσμεί την περιοχή μας. 

Ο Δήμαρχος Δράμας, κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, δηλώνει:

«Ο Δήμος Δράμας με το πλούσιο φυσικό περιβάλλον που διαθέτει, αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο του παγκόσμιου περιβάλλοντος. Ως Δημοτική Αρχή, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε το οικοσύστημα μας και τη βιοποικιλότητα, γιατί χωρίς τον φυσικό μας κόσμο που δυστυχώς πολύ συχνά τον θεωρούμε δεδομένο, δεν μπορούμε να επιβιώσουμε. Γι’ αυτόν τον λόγο και βλέποντας ζωντανό το ενδιαφέρον τόσο του Προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Μυλοποτάμου, κ. Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, όσο και των κατοίκων της περιοχής, ο Δήμος Δράμας ενήργησε άμεσα στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος με την τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης αλιείας στον ποταμό του Μυλοποτάμου. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε τη φύση και να τηρήσουμε πιστά την απαγόρευση».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ