2016-04-29 12:16:37
Φωτογραφία για Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ... «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ;»
Η Euroleague φιλοξένησε στην ιστοσελίδα της μίνι αφιέρωμα στον Γιάννη Μπουρούση, γεμάτο με... εγκωμιαστικά σχόλια, με τον συντάκτη του να αναρωτιέται: «Μπορεί να σταματήσει κάποιος τον Μπουρούση;»

Στο κείμενο που είναι αφιερωμένο στον σέντερ της Λαμποράλ, τονίζεται πως «υπάρχει μόνο ένας στο Βερολίνο που έχει πιθανότητα να είναι ξανά πρωταθλητής. Ο Γιάννης Μπουρούσης είχε έναν ρόλο ρεζέρβας πέρυσι όταν κατέκτησε τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο με τη Ρεάλ, όμως όση ενέργεια... φύλαξε πέρυσι, την βγάζει φέτος».

Για την θητεία του στη Λαμποράλ επισημαίνεται πως «δίνει αξιόπιστη ηγετική ικανότητα και εμπειρία», την ώρα που φέτος έχει τους καλύτερους μέσους όρους της καριέρας του σε σκοράρισμα, ασίστ και ριμπάουντ, ενώ είναι δεύτερος σε αξιολόγηση στη διοργάνωση.

Παράλληλα, γίνεται εκτενής αναφορά στην καριέρα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και πως παίζει για 14η σερί σεζόν στην Euroleague, όντας ο μοναδικός εν ενεργεία παίκτης που το πετυχαίνει.

Και το κείμενο καταλήγει στα 12 παιχνίδια όπου είχε νταμπλ-νταμπλ στην Euroleague φέτος και θέτει το ερώτημα αν «υπάρχει κάποιος που μπορεί να σταματήσει τον Μπουρούση;»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ