2016-04-30 16:06:22
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ... ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ Η ΒΑΛΕΝΘΙΑ!
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Μονακό, Λεονάντο Ζαρντίμ, φαίνεται πως είναι ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται στην Ισπανία, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βαλένθια.

Από την ημέρα που αποχώρησε από τις «νυχτερίδες» ο Γκάρι Νέβιλ, ακόμη δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του και οι Ισπανοί... ψάχνουν για έναν άξιο διάδοχο που θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ, ο οποίος δεν ικανοποίησε καθόλου, με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας.

Ονόματα όπως του Μανουέλ Πελεγκρίνι που θα αποχωρήσει από την Σίτι το καλοκαίρι, του Πάκο Χέμεθ, του Χόρχε Σαμπάολι, αλλά και του Ράφα Μπενίτεθ, ενδιαφέρουν τους ανθρώπους της Βαλένθια.

Ο γνωστός εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών και προπονητών, Χόρχε Μέντες, θέλησε να... βοηθήσει την κατάσταση και έριξε στο τραπέζι, το όνομα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τους διοικούντες να μην απορρίπτουν αυτήν την περίπτωση, όπως διέρρευσε σε δίκτυα από τις χώρες της Ιβηρικής.

Άλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού έχει θητεύσει σε Ολυμπιακό, Μπράγκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και φυσικά στη Μονακό, με την οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, του γαλλικού πρωταθλήματος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ