2016-04-30 23:19:12
Φωτογραφία για Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην υποδοχή του Αγίου Φωτός
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, παρέστη στην υποδοχή του Αγίου Φωτός στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε τα εξής:

«Ο ελληνικός λαός, οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Εκκλησία, υποδεχόμαστε για άλλη μια φορά το Άγιο Φως, το οποίο σε λίγη ώρα, με την Ανάσταση του Κυρίου, θα ανάψει σε όλες τις εκκλησίες της χώρας. Θα ανάψει και σε όλες τις Ορθόδοξες εκκλησίες του Ελληνισμού, στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου, στον Απόστολο Ανδρέα.

Θα υπάρξουν όμως και εκκλησίες που δεν θα ανάψει το Ανέσπερο Φως. Ανάβει όμως πάντα στις καρδιές του Ελληνισμού. Στον Ελληνισμό που προσβλέπει στην ελπίδα του Ανέσπερου Φωτός, που φέρνει για όλους μας το μήνυμα του Αγίου Πνεύματος, το οποίο στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα είναι η μόνη ελπίδα.

Εύχομαι αυτό το χρόνο, στη δύσκολη περίοδο που πέρασε η Ελλάδα, το Ανέσπερο Φως να είναι αυτό που θα φέρει και τη λύτρωση της πατρίδας μας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας το υποδεχόμαστε με τιμές αρχηγού κράτους, γιατί έχουμε Προστάτιδά μας την Υπεραγία Θεοτόκο, την Υπέρμαχο Στρατηγό, με τους Προστάτες Αγίους, τους Ταξιάρχες για την Πολεμική Αεροπορία, τον Άγιο Γεώργιο για το Πεζικό, την Αγία Βαρβάρα για το Πυροβολικό και τον Άγιο Νικόλαο για το Πολεμικό Ναυτικό, με σεβασμό και τιμή».
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ