2016-05-01 13:27:52
Φωτογραφία για Φωτό από την επίσκεψη Τσίπρα - Καμμένου στη Φρεγάτα ''Αδρίας''
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ επισκέφθηκαν τη Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ» και αντάλλαξαν ευχές για την εορτή του Πάσχα με τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς και το πλήρωμα.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Αξιωματικούς, τους Υπαξιωματικούς, τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, στους Εθνοφύλακές μας, στους αποστράτους και στους εφέδρους Χρόνια Πολλά. Χριστός Ανέστη. Το μήνυμα της Ανάστασης είναι το μήνυμα της ελπίδας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα, γιατί παρ' όλη την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Η παρουσία του Πρωθυπουργού σήμερα στη Φρεγάτα «ΑΔΡΙΑΣ», με τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, στέλνει ένα μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι είμαστε όλοι δίπλα τους.


Σε εποχές που δεχόμαστε την τουρκική προκλητικότητα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα.

Ζητούμε από όλους να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο, να σεβαστούν τα σύνορα και να ξέρουν ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες. Ο ελληνικός λαός είναι δίπλα τους».
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ