2016-05-02 15:21:10
Φωτογραφία για Η μεγάλη αποκάλυψη της Άννας Φόνσου: «Με ντούμπλαραν στις ταινίες. Τους πήγα δικαστικά και κέρδισα»
Η Άννα Φόνσου, μία από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της, δε συνηθίζει να κρύβεται πίσω από τις λέξεις, αλλά λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλά για την εντύπωση που έχει ο κόσμος για εκείνη, αποκαλύπτει ότι την ντούμπλαραν στις ταινίες και τα δικαστικά μπλεξίματα, αλλά και την επίθεση που έκανε σε δημοσιογράφο.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα στον Στάθη Πουρουτίδη και το You:

-Πιστεύεις ότι ο κόσμος έχει λάθος εντύπωση για σένα;

Ναι. Στον κόσμο έχει μείνει η εικόνα μου από τον κινηματογράφο.

-Το λες επειδή έβγαινες πιο "αποκαλυπτική" στις ταινίες;

Αυτά που βλέπω στο θέατρο και στον κινηματογράφο σήμερα θεωρούνται έτσι, όχι αυτά που έκανα εγώ. Έχουν στο μυαλό τους ότι ήμασταν πορνοστάρ τότε!

-Μετάνιωσες για τις ταινίες αυτές;

Ναι. Δεν θα ξανάκανα τις ταινίες του Όμηρου Ευστρατιάδη. Με ντουμπλάρανε και κανείς δεν έγραψε ότι έχω κερδίσει όλα τα δικαστήρια, γι’ αυτό και αποσύρθηκαν οι ταινίες. Κινήθηκα δικαστικά γιατί ήθελα να φύγει αυτό το πράγμα από πάνω μου. Και είμαι έτοιμη να το ξανακάνω σε οποιονδήποτε με θίξει, είμαι ικανή να τον πλακώσω στο ξύλο!

-Έχεις δείρει κανέναν;

Ναι. Ένα δημοσιογράφο που είχε γράψει μια κριτική για μένα χωρίς να δει το έργο. Τον περίμενα σε μια γωνία, του πέταξα μια πέτρα στο κεφάλι και τον πλάκωσα στο ξύλο!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ