2016-05-03 04:48:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Ένα διαφορετικό μήνυμα!
Για να έχεις εργασιακά δικαιώματα ,πρέπει πρώτα να έχεις εργασία! Όμως εκατομμύρια Έλληνες δεν έχουν εργασία με ευθύνη των... εκάστοτε κυβερνώντων .Για να έχεις υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης, πρέπει να λειτουργούν επαρκώς τα νοσοκομεία,με πλήρες ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.’Η να έχεις χρήματα για να επισκεφτείς ιδιώτη γιατρό. Όυτε το ένα όμως ισχύει ούτε το άλλο (για τους περισσότερους). Αυτοί που συνεχίζουν να διορίζουν χιλιάδες σε δημόσιες θέσεις ( βλέπε κρατική ραδιοτηλεόραση) αλλά αδυνατούν να προσλάβουν λίγες εκατοντάδες ιατρών και νοσηλευτών για πανελλήνια κάλυψη ,έχουν τεράστιες ευθύνες (και ναι ,σας βλέπουμε )!

Για να μιλήσεις για πολιτική υπέρ των ανέργων και των πτωχών, δεν πρέπει να λειτουργείς ως βαστάζος των κομμάτων που οδήγησαν στην ανεργία και στη φτώχεια εργαζόμενους .Γι΄αυτό οι πορείες φθίνουν και η αγανάκτηση και η βία αυξάνουν ,κι ας κάνουν κάποιοι πως δεν το καταλαβαίνουν.


Θα μπορούσαν να γραφούν πολλά και για πολλούς .Όμως θα αρκεστούμε σε λίγα :

- Όσοι έχουμε εργασία ,να εργαστούμε περισσότερο και να παράγουμε περισσότερο .

- Να καταγγέλλουμε συνεχώς και αδιαλείπτως τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα των πολιτικών ,πολιτευτών και σφουγγοκωλάριων που εκμεταλλεύονται την ανάγκη των συνανθρώπων μας για εργασία.

- Να σταθούμε σθεναρά απέναντι στους κομματανθρώπους που ομονοούν μόνο σε εθνοφοβικές παραλογικές αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα (μνημόνια,εθνική εξάρτηση ,εξαθλίωση ,αυτοκτονίες).

- Να σκεφτούμε ελεύθερα ,πέρα από κατεστημένες διχαστικές λογικές του παρελθόντος : αυτοί που σου είπαν ψέματα λέγονται ψεύτες ! Τόσο απλά….

Η «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ και ο επικεφαλής της Γ.Σαγιάς ,τιμούν την εργατική Πρωτομαγιά ζητώντας από τους κυβερνήτες –επιτέλους- :

Εθνικό σχεδιασμό ανάπτυξης και επενδύσεων ώστε να καταπολεμηθεί η ανεργία .

Προτεραιότητα στους Έλληνες ανέργους για εργασία ώστε να σταματήσει αυτός ο νέος ξεριζωμός .

Τέλος αυτόβουλη αύξηση της παραγωγής έργου ενός εκάστου και μιας εκάστης υπέρ πατρίδος.

Γ. Σαγιάς
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ