2016-05-03 12:40:10
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του αιγιώτη Αλεξάντερ Πέιν
Την νέα του ταινία με τίτλο "Downsizing" ετοιμάζει αυτή την περίοδο ο αιγιώτης στην καταγωγή και βραβευμένος με 2 Όσκαρ Αλεξάντερ Πέιν, με γυρίσματα που ξεκίνησαν στο Οντάριο της Καλιφόρνια και συνεχίζονται σε Omaha, Λος Άντζελες, Νορβηγία και Τορόντο. Όπως είναι φυσικό, ο Αλεξάντερ δεν αποχωρίζεται την αιγιώτισσα σύζυγό του Μαρία Κόντου, που είναι πολύτιμη βοηθός του στην προετοιμασία και τα γυρίσματα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ματ Ντέιμον.

Διαβάζοντας την εφημερίδα Omaha World-Herald που κάλυψε τα γυρίσματα στην περιοχή, βλέπουμε μάλιστα τον σκηνοθέτη σε στιγμή διαλείμματος, να απολαμβάνει ένα κομμάτι από την ονομαστή πίτσα La Casa μαζί με τη γυναίκα του, λίγο πριν συνεχίσει τα γυρίσματα. Τα καλά νέα για το ζευγάρι πάντως αφορούν στον θρησκευτικό γάμο που θα γίνει στο Αίγιο πιθανόν το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και η είδηση δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Η ταινία "Downsizing" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, περιγράφει τις προσπάθειες της ανθρωπότητας να...συρρικνωθεί, ως λύση για τον υπερπληθυσμό και τις κλιματικές αλλαγές. Πρωταγωνιστής είναι ένας άνδρας από την Omaha (Ματ Ντέιμον) που αποφασίζει να ακολουθήσει τη διαδικασία συρρίκνωσης, με τις φροντίδες νορβηγών επιστημόνων, ώστε το 6 πόδια ύψος του να γίνει μόλις 5 ίντσες! Στην ταινία επίσης παίζουν η Κρίστεν Γουίγκ, ο Άλεκ Μπάλντγουιν, ο Κρίστοφ Βαλτς κ.α..
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ