2016-05-03 17:40:24
Φωτογραφία για Η Kim Kardashian ανέβηκε στη ζυγαριά: Δείτε πόσα κιλά είναι!
Η Kim Kardashian το τελευταίο διάστημα έχει γίνει μανιακή με το SnapChat. Αν και όπως αποκάλυψε, ήταν διστακτική στην αρχή στο να ανοίξει έναν λογαριασμό στην εν λόγω εφαρμογή, τελικά το έκανε! Καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει, καθώς στέλνει βιντεάκια από προσωπικές της στιγμές. Είναι σαν ένα δεύτερο «reality show» για τη ζωή της!

Όσοι την έχετε στην λίστα επαφών σας στο SnapChat, θα έχετε παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί στην υγιεινή διατροφή και την γυμναστική. Η γνωστή τηλεπερσόνα μοιράζεται με όλους, στιγμιότυπα από τις ώρες που γυμνάζεται αλλά και από τα φαγητά που επιλέγει. Μάλιστα, αποκάλυψε πως χάνει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης!

Αυτός φαίνεται πως είναι και ο μεγαλύτερος της στόχος. Δεν έχει υπάρξει ποτέ skinny, το αντίθετο, ο κόσμος την γνώρισε για τις καμπύλες και το juicy σώμα της. Παρόλα αυτά η δεύτερη εγκυμοσύνη της, της αύξησε κατά πολύ το βάρος. Η Kim εδώ και τέσσερις μήνες που έφερε στον κόσμο τον μικρό Saint West, προσπαθεί με κάθε τρόπο να χάσει βάρος.


Όπως όλα δείχνουν τα κατάφερε. Έχοντας όρεξη για αποκαλύψεις, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο και μας απέδειξε ότι σχεδόν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ανέβηκε στην ζυγαριά, φωτογράφισε το νούμερο και το έστειλε στους φίλους της στο SnapChat. Είναι 63 κιλά (139,6 pounds)  και όπως έγραψε το βάρος της πριν την εγκυμοσύνη ήταν 61! Οπότε, θα την βλέπουν να γυμνάζεται μέχρι να χάσει άλλα δύο κιλά!

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ