2016-05-03 22:29:10
Φωτογραφία για Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα στο οποίο απέτυχε η Kylie Jenner
Αποτοξίνωση με χυμούς. Σου λέει κάτι; Όλες μας λίγο πολύ το έχουμε δοκιμάσει και ω ναι είναι κάτι που δεν το λες και παιχνιδάκι. Εμείς αντέξαμε για τρεις μέρες, αλλά το πουλέν της οικογένειας Kardashian, η Kylie Jenner δεν άντεξε ούτε για μία μερα!

Για την ακρίβεια εγκατέλειψε την προσπάθεια μετά από λίγες ώρες και όλα είναι καταγεγραμμένα στο Snapchat της, όπου ξεκίνησε δείχνοντας τον πρώτο χυμό και αποχαιρέτησε την προσπάθεια τρώγοντας sushi. Στο ενδιάμεσο την είδαμε να παλεύει με τη λιγούρα της, όπως κάνουν όλες μας.

Οπότε την επόμενη φορά, που θα κάτσεις στο γραφείο σου και θα είσαι έτοιμη να κατεβάσεις τον τέταρτο χυμό και όχι δεν θα μπορείς, μην θεωρήσεις πως απέτυχες. Ούτε η Kylie μπόρεσε να το κάνει. Και αν μία Kardashian χωρίς το τυπικό εργασιακό οχτάωρο, δίχως οικογενειακές υποχρεώσεις ή άγχος για το πώς θα βγάλει το ενοίκιό της δεν τα κατάφερε, τότε δεν χρειάζεται να νιώσεις τύψεις.

Και μία μικρή συμβουλή τόσο για την Jenner, όσο και για εμάς τις υπόλοιπες: την επόμενη φορά ξεκίνα με λιγότερες προσδοκίες. Κάνε μία αποτοξίνωση με σούπες ή προσπάθησε να κόψεις τη ζάχαρη για δύο εβδομάδες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ