2016-05-04 11:20:11
Φωτογραφία για Σοκαριστικές εικόνες: Όλο το χέρι της έκανε πληγές από... [photos]
Το χέρι της μέσα σε λίγες μέρες είχε γίνει μία τεράστια πληγή Ο λόγος; Κάτι που οι περισσότερες γυναίκες βάζουν στο κεφάλι τους.

Όπως προκύπτει, το να φοράς συγκεκριμένο τύπο λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Όντρεϊ Κοπ μετακόμιζε στο νέο της σπίτι, όταν παρατήρησε ένα εξόγκωμα στον εσωτερικό μέρος του δεξιού της καρπού. Λέει ότι το εξόγκωμα συνέχισε να μεγαλώνει, να γίνεται πιο κόκκινο και να χειροτερεύει.

Πηγαίνοντας την πρώτη φορά στο νοσοκομείο, στην Όντρεϊ δόθηκε αντιβίωση. Όταν το εξόγκωμα συνέχισε να μεγαλώνει η Όντρεϊ έσπευσε στην Εντατική όπου αναγκάστηκε να υποβληθεί σε άμεση χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση της Όντρεϊ στο Facebook, ανακάλυψαν ότι είχε τρεις διαφορετικές βακτηριακές λοιμώξεις, και όλες ξεκίνησαν όταν το λαστιχάκι μαλλιών που φορούσε στον καρπό της προκάλεσαν μικρές αμυχές.


Η ανάρτησή της έγραφε:

“Το λαστιχάκι μαλλιών με γκλίτερ προκάλεσε αυτό το πρόβλημα. Μου προκάλεσε μικρές αμυχές και τα βακτήρια από το λαστιχάκι εισχώρησαν στη πληγή, προκαλώντας μία απειλητική για τη ζωή βακτηριακή λοίμωξη.”

Ο γιατρός της Όντρεϊ συμβουλεύει όσους φοράνε λαστιχάκι μαλλιών στον καρπό να προσέχουν να είναι σε καθαρή κατάσταση.

“Σιγουρευτείτε ότι είναι τα απλά πλαστικά λαστιχάκια, που δημοσίευσα στην κάτω δεξιά γωνία, και σιγουρευτείτε ότι όταν πλένετε τα χέρια σας, φτάνετε μέχρι τον καρπό και πλένετε και το λαστιχάκι.”

 2ED5D41400000578 0 image a 5 1448561418442

Η Όντρεϊ ευγνωμονεί που πλέον κάνει θεραπεία και παραδέχεται ότι σοκαρίστηκε από την διάγνωση, και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα αυτά ήταν αποτέλεσμα μιας αμυχής από ένα λαστιχάκι μαλλιών.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ