2016-05-04 14:08:25
Φωτογραφία για Χάος στο ΠΑΓΝΗ από τους ασυνείδητους που παρκάρουν παντού, κλείνοντας ακόμη και διόδους για τα ασθενοφόρα!
Στους χώρους στάθμευσης που προορίζονται για συνανθρώπους μας νεφροπαθείς και Α.μ.Ε.Α, ακόμη και για τα ασθενοφόρα, κάνουν κατάληψη επισκέπτες αλλά και εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Οι φωτογραφίες αλλωστε που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα λένε όλα

Δεν είναι υπερβολη να πει κανείς πως στο παρκινγκ και στους χώρους εντός και εκτός του νοσοκομείου επικρατεί ένα χάος.  Ασυνείδητοι και απερίσκεπτοι παρκάρουν όπου βρουν. Στα πεζοδρόμια πάνω, μπροστά από εισόδους, ακόμη και στη μέση του δρόμου, προκαλώντας σοβαρά προβληματα σε εργαζόμενους, ασθενείς και επισκέπτες.

Αρκετοί χωρίς να υπολογίζουν τι μπορεί να σημάνει το κλείσιμο μιας εισόδου και σε τι κίνδυνο μπορεί να τεθεί μια ανθρώπινη ζωή, αφήνουν «ελαφριά τη καρδία» τα οχήματα τους, αγνοώντας τις σημάνσεις και τις πινακίδες που καλούν τον κόσμο να μην παρκάρει.

Φυσικά από τα ευτράπελα που καταγράφονται εντός του νοσοκομείου δε λείπουν και τα τροχαία με πιο πρόσφατο το απίστευτο που συνέβη μέσα σε χώρο στάθμευσης του νοσηλευτικού ιδρύματος, όταν μια οδηγός έκανε όπισθεν και διέλυσε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο , σκαρφαλώνοντας με το τζιπ της, πάνω του!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ