2016-05-05 14:43:44
Φωτογραφία για Aποκάλυψη: Να γιατί δείχνει... πιτσιρίκι ο Μαραντίνης! [photos]
Όλοι αναρωτιόμαστε "πως γίνεται ο σύζυγος της Σίσσυς Χρηστίδου να μη γερνάει ποτέ και να έχει πάντα το λεγόμενο... baby face"! Στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία το markos.tv αποκαλύπτει σήμερα, ίσως βρίκεται η απάντηση στο ερώτημά μας Είναι πολύ πιθανό η συνάντησή του με την κ. Αγγελική Χατζηαναστασίου Αγγελίδη στο Narcissus να είναι τυχαία, το ίδιο πιθανό όμως είναι να μην είχε πάει εκεί για να συνοδεύσει τη Σίσσυ, αλλά για να κάνει μία θεραπεία ο ίδιος!

Άλλωστε πρέπει να βγαίνει στον "αέρα" ιδιαίτερα.. λαμπερός αυτή την περίοδο ο αγαπημένος τραγουδιστής, λόγω των τηλεοπτικών του εμφανίσεων στο X- Factor και μία επίσκεψη στον "γκουρού" των διασήμων κ. Στέλιο Αγγελίδη μόνο καλό θα μπορούσε να του κάνει!

Ειδικά αν η θεραπεία γίνεται παράληλα με εκείνη της συζύγου του, η οποία επισκέπτεται συχνά το γιατρό...

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει μεγάλη αδυναμία στο γιατρό της κ. Στέλιο Αγγελίδη κάτι που φαίνεται κι από τις δημόσιες τοποθετήσεις της. Του χρωστάει άλλωστε πολλά και κυρίως τη λάμψη και την κομψότητά της τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι τυχαίο ότι εμφανίζεται αδυνατισμένη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ!


Έχει βάλει το "χεράκι" του ο κ. Αγγελίδης με τις πρωτοποριακές θεραπείες και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτει στο κέντρο του...

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πρόσφατα ότι επισκέπτεται πυκνά συχνά το Δερματολόγο της κ. Στέλιο Αγγελίδη, τον οποίο εμπιστεύεται σε ό,τι αφορά το δέρμα της, άρα και τη λάμψη που εκπέμπει! Δείτε το σχετικό απόσπασμά της από τη συνέντευξή της στο περιοδικό People...

Ένα κορμί για να "χτιστεί" όμορφα και με ασφάλεια πρέπει να απευθυνθείς στους καλύτερους! Προλαβαίνεις... (ΔΕΣ ΕΔΩ)
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ