2016-05-05 22:17:18
Φωτογραφία για Εργοστάσιο στην Αττική στα σχέδια της Green Cola
Τη δημιουργία παραγωγικής μονάδας εντός της Αττικής σχεδιάζει για το αμέσως προσεχές διάστημα η Green Cola Company, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάλυψης της ζήτησης της εγχώριας αγοράς και των γειτονικών χωρών, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής».

Όπως γράφει η εφημερίδα το μοντέλο ανάπτυξης της Green Cola, η οποία ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί επί της ουσίας μετεξέλιξη της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών στην Ορεστιάδα, θα στηριχθεί βασικά σε δύο άξονες: πρώτον, οι ανάγκες της εγχώριας αγοράς, καθώς και για τις εξαγωγές σε Βαλκάνια, Κύπρο και ένα τμήμα της Τουρκίας, καλύπτονται και θα εξακολουθήσουν να καλύπτονται από την παραγωγή εντός Ελλάδας. Για το λόγο αυτό η Green Cola σχεδιάζει να δημιουργήσει το προσεχές διάστημα νέα παραγωγική μονάδα στην Αττική.

Μάλιστα, αν και είχε κάνει κάποιες συζητήσεις και με την Pepsico – Ήβη για την αξιοποίηση εγκαταστάσεων της ελληνικής θυγατρικής του γνωστού πολυεθνικού ομίλου, τελικά η Green Cola θα προχωρήσει στην κατασκευή του δικού της εργοστασίου.


Δεύτερον, η επέκταση της εταιρείας στις υπόλοιπες αγορές του εξωτερικού θα βασισθεί σε συνεργασία με τοπικούς εμφιαλωτές μέσα από δημιουργία κοινοπρακτικών σχημάτων με αυτούς, κατά το πρότυπο ανάπτυξης που ακολουθούν και οι μεγάλοι “παίκτες” του κλάδου αναψυκτικών παγκοσμίως. Εδώ και έξι μήνες τρεις γερμανικές εταιρίες παράγουν πιλοτικά προϊόντα για λογαριασμό της Green Cola. Στόχος είναι η επέκταση των προϊόντων της σε ΗΠΑ, Καναδά, τις αραβικές χώρες καθώς και σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ