2016-05-06 04:12:13
Φωτογραφία για Ποια είναι τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Αγγλία ανά θέμα;
Το Complete University Guide (CUG) έχει συντάξει τον πίνακα για το 2017 και κοιτάζει ένα ευρύ φάσμα πηγών με δεδομένα, για να παράγει μια βαθμολογία από το 100 για το κάθε πανεπιστήμιο. Οι ταξινομήσεις κοιτάζουν δεδομένα εισδοχής, ικανοποίηση των φοιτητών, ποιότητα στην έρευνα και προοπτικές αποφοίτων σε όλα τα 127 Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Οι προοπτικές των φοιτητών και των γονέων άρχισαν να θέτουν ολοένα και περισσότερη αξία στη γνώση για το που βρίσκεται ένα πανεπιστήμιο στην ιεραρχία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, και ιδίως την ποιότητα των επιλεγμένων θεμάτων τους.

Λογιστική και Χρηματοοικονομικά

Το University of Strathclyde, το οποίο φημίζεται για τις ισχυρές διασυνδέσεις του με τη βιομηχανία, την κυβέρνηση, και τις επιχειρήσεις, έχει το καλύτερο πρόγραμμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών στη Βρετανία, θέση που κατείχε και στις περσινές κατατάξεις.

Το  Bath University διατήρησε επίσης την περσινή του θέση, τερματίζοντας δεύτερο, και πάνω από το University of Leeds, το οποίο βελτιώθηκε πέντε θέσεις συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

Μαθηματικά και Δίκαιο

Τα τρια πρώτα πανεπιστήμια στις γενικές κατατάξεις, το University of Cambridge, το University of Oxford και το Imperial College London, είναι επίσης στην κορυφή όσον αφορά τα προγράμματά τους στα Μαθηματικά και στο Δίκαιο.

Τα πανεπιστήμια έχουν παραδοσιακές βάσεις όσον αφορά τα βασικά θέματα, τις οποίες συνδυάζουν με μερικές από τις αυστηρότερες απαιτήσεις εισδοχής στον κόσμο.

Αγγλικά

Τα ηγετικά προγράμματα Αγγλικών, είναι τα ίδια με το 2016, με τα Durham University, University of Cambridge και University of St Andrews, να βρίσκονται από την πρώτη στην τρίτη θέση αντίστοιχα.

Οικονομολογία

Το University of Cambridge, το οποίο φημίζεται παγκοσμίως για την παγκόσμιας κλάσης πρωτοπορία την έρευνα, κρατά τα ηνία όσον αφορά τα προγράμματα Οικονομολογίας. Το University of Oxford μετακινήθηκε από την τρίτη στη δεύτερη θέση, ανταλλάζοντας θέσεις με το University of Warwick.

Ιστορία και Γεωγραφία

Για μια ακόμα φορά το University of Cambridge και University of Oxford, τα οποία μετακινήθηκαν δυο θέσεις πάνω, βρίσκονται στην κορυφή όσον αφορά την Ιστορία και Γεωγραφία, με το Durham University να βρίσκεται στην τρίτη θέση- τόσο το Oxford όσο και το Durham είχαν την ίδια βαθμολογία στις προοπτικές αποφοίτων στην Ιστορία.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ