2016-05-06 08:59:29
Φωτογραφία για Στελέχη για κλάματα στο ΕΣΥ!
Αιμίλιος Νεγκής - VIRUS

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο. Όμως, είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Σε νοσοκομείο των Αθηνών, η διοικητική διευθύντρια υπογράφει έγγραφο, με το οποίο καθησυχάζει το προσωπικό ότι λόγω τεχνικών εργασιών θα διακοπεί μόνο προσωρινά η λειτουργία του… YouTube! Μάλιστα, έχει υποβάλει αίτηση για διοικήτρια νοσοκομείου – τρομάρα μας Δεν με πιστεύετε ε; Ούτε εγώ το πίστευα, μέχρι που έφθασε το έγγραφο στα χέρια μου. Έχει υπογραφεί στις 17-4-2016 και φέρει τις υπογραφές της υπεύθυνης του τμήματος πληροφορικής Ά. Χ. και της διοικητικής διευθύντριας του νοσοκομείου Ε. Κ.

Το θέμα του εγγράφου είναι: «Προσωρινή διακοπή λειτουργίας Youtube». Παραλήπτες είναι οι συντονιστές διευθυντές και επιστημονικοί υπεύθυνοι του νοσοκομείου, οι προϊστάμενοι τμημάτων της νοσηλευτικής και διοικητικής υπηρεσίας «προς ενημέρωση του προσωπικού αρμοδιότητάς τους».

Ειδικότερα, αναφέρεται επί λέξει: «Σας γνωρίζουμε ότι λόγω της επικείμενης αναβάθμισης της γραμμής δικτύου Syzefxis του νοσοκομείου και έως ολοκλήρωσής της, θα διακοπεί προσωρινά η λειτουργία του YouTube από τη Δευτέρα 18/4/2016 και καθημερινά κατά τις ώρες 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των web εφαρμογών, που χρησιμοποιεί το νοσοκομείο».


Αφήνω ασχολίαστα και στην κρίση σας τη σύνταξη και την ποιότητα γνώσης των ελληνικών των συντακτών του εγγράφου. Η ουσία είναι αλλού. Για να φθάσει στο σημείο το τμήμα πληροφορικής και η διοικητική διευθύντρια του νοσοκομείου να ενημερώσουν εγγράφως το προσωπικό ότι δεν θα λειτουργεί το YouTube, φανταστείτε τι γίνεται στο εν λόγω νοσοκομείο.

Προφανώς, κάποιοι… επιμελείς εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν, που ξαφνικά δεν μπορούσαν να δουν φιλμάκια ή τραγουδάκια στο Youtube εν ώρα εργασίας! Έσπευσε λοιπόν κοτζάμ διοικητική διευθύντρια να τους καθησυχάσει, διευκρινίζοντας ότι η… δυσχέρεια θα είναι προσωρινή και μόνο πρωινή.

Ευτυχώς, οι εφημερεύοντες θα… εξυπηρετούνται κανονικά! Άλλωστε, το Facebook λειτουργεί καθ΄ όλο το 24ωρο, χωρίς η χρήση του να παρεμποδίζει το πληροφοριακό σύστημα του νοσοκομείου…

Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς: Μα καλά, γιατί χρειάζονται οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία πρόσβαση στο Youtube και στο Facebook εν ώρα εργασίας; Προφανώς, για να βλέπουν ξανά και ξανά τους λεονταρισμούς Πολάκη κατά δημοσιογράφων…

Σημειώνω, δε, ότι η διοικητική διευθύντρια Ε.Κ. είναι υποψήφια για θέση διοικητή νοσοκομείου. Το 2010, είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στα Μελίσσια με το συνδυασμό «Πεντέλη εν δράσει Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών». Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί το ΕΣΥ έχει πάρει την κάτω βόλτα.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ