2016-05-06 16:31:17
Φωτογραφία για Πούδρα ή υγρό μέικ απ; Τι ταιριάζει σε αυτούς τους πέντε τύπους δέρματος
Η επιλογή ενός καλυπτικού προϊόντος που λειτουργεί και ως βάση για το μακιγιάζ, μπορεί να εξελιχθεί σε... σπαζοκεφαλιά μέσα σε ένα..

κατάστημα καλλυντικών με χιλιάδες προϊόντα.

Με τη βοήθεια ενός ειδικού η επιλογή γίνεται εύκολη υπόθεση, είναι χρήσιμο ωστόσο να έχετε κατά νου κάποιες βασικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν την απόφασή σας.

Ο χρυσός κανόνας βέβαια είναι να μην ξεχνάτε ποτέ να αφαιρείτε το μακιγιάζ πριν πάτε για ύπνο.

Αν έχετε ξηρό δέρμα

Αν έχετε ξηρό δέρμα και χρησιμοποιείτε πούδρα, τότε ακολουθείτε τη συνταγή της καταστροφής! Επιλέξτε ένα προϊόν σε υγρή μορφή που θα δώσει στο δέρμα σας λίγη από την υγρασία που έχει τόσο πολύ ανάγκη. Το υγρό προϊόν θα κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται ενυδατωμένη και υγιής.

Αν έχετε λιπαρό δέρμα

Σε αντίθεση με το ξηρό δέρμα, το λιπαρό δέρμα χρειάζεται ένα προϊόν σε μορφή σκόνης που θα απορροφήσει τη λιπαρότητα. Έτσι η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει ένα ματ αποτέλεσμα που θα καλύπτει τις αντιαισθητικές γυαλάδες.


Με ρυτίδες

Ακόμη και τα μικρά σημάδια γήρανσης μπορεί να μεγεθυνθούν με το λάθος μακιγιάζ. Αν θέλετε λοιπόν να λειάνετε το λεγόμενο «πόδι της χήνας», τις μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα υγρό προϊόν. Σε αντίθεση με την πούδρα που εισχωρεί στις ρυτίδες και τις κάνει να φαίνονται πιο έντονες, τα υγρά προϊόντα δρουν πληρωτικά και δημιουργούν καλύτερο φινίρισμα. Αν έχετε μεγάλους, ορατούς πόρους, το υγρό μέικ απ είναι επίσης καλύτερη επιλογή.

Δέρμα που ιδρώνει

Αν ιδρώνετε εύκολα, τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες το δέρμα σας θα φαίνεται λιπαρό. Επιλέξτε λοιπόν μια πούδρα για ματ αποτέλεσμα. Τις ψυχρές μέρες μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα υγρό προϊόν που θα δώσει στο δέρμα σας την υγρασία που χρειάζεται.

Δέρμα με ακμή

Αν έχετε δέρμα με τάση για ακμή ή άλλα προβλήματα, μην χρησιμοποιείτε πούδρα που θα κάνει το πρόβλημα πιο έντονο. Ένα υγρό προϊόν θα προσφέρει την κάλυψη που χρειάζεται η επιδερμίδα σας. Αν έχετε δέρμα με ακμή και τάση για λιπαρότητα, επιλέξτε ένα φαρμακευτικό υγρό προϊόν ως βάση και στη συνέχεια περάστε ένα ελαφρύ στρώμα πούδρας για τέλειο φινίρισμα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ