2016-05-07 04:10:12
Φωτογραφία για Πώς να καθαρίσεις το χαλί από το παιδικό δωμάτιο
Κανένας γονιός δεν παίζει με την υγεία των παιδιών του. Από ντύσιμό τους μέχρι το φαγητό τους υπάρχει πάντα κάποιος να νοιαστεί και να προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Μήπως όμως δεν προσέχουμε μερικά μικρά καθημερινά πράγματα που είναι ιδιαίτερα σημαντικά; Μήπως ας πούμε δεν εστιάζουμε αρκετά στην καθαριότητα της επιφάνειας πάνω στην οποία τα παιδιά κάθονται, παίζουν ή ξαπλώνουν;

Επειδή έχει φτάσει η εποχή που όλα τα χαλιά μας παίρνουν τον δρόμο της φύλαξης αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο εντοπισμός της κατάλληλης υπηρεσίας καθαρισμού παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το παιδικό δωμάτιο. Η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί άλλωστε θα καθορίσει αν το περιβάλλον του σπιτιού μας θα είναι ασφαλές και λειτουργικό και πλήρως απαλλαγμένο από αλλεργιογόνους και ρυπογόνους παράγοντες και αυτό δεν μπορεί παρά να αποτελεί προτεραιότητά μας.


Με σεβασμό στις ανάγκες των μικρών παιδιών, οι πιο έμπειροι γονείς εμπιστεύονται εταιρείες που χρησιμοποιούν πάντα οικολογικά, αντιαλλεργικά απορρυπαντικά για τον καθαρισμό των χαλιών, που δεν αφήνουν κατάλοιπα και διώχνουν μακριά τους φόβους για αλλεργίες και μικρόβια. Βιολογικός καθαρισμός, στέγνωμα, ποιοτικός έλεγχος και φύλαξη σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους είναι οι λέξεις κλειδιά για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, ενώ τα καθαριστικά καλό θα είναι να παρασκευάζονται από 100% φυσικά συστατικά χωρίς τοξικές και χημικές ουσίες.

Μάλιστα, για ένα ασφαλές περιβάλλον οι ειδικοί επιμένουν ότι τα χαλιά θα πρέπει να καθαρίζονται μια φορά τον χρόνο απαραιτήτως αλλά και να πραγματοποιείται συχνός βιοκαθαρισμός των στρωμάτων των παιδιών, ώστε να προστατεύονται από ακάρεα και αλλεργίες. Μόνο έτσι θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε ένα περιβάλλον καθαρό και απαλλαγμένο από κάθε κίνδυνο για εμάς, αλλά κυρίως για την οικογένειά μας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ