2016-05-07 22:56:57
Φωτογραφία για Μάχη να παραμείνει στη ζωή δίνει αυτή την ώρα 25χρονος, ύστερα από σοβαρό τροχαίο στην εθνκή οδό Ιωαννίνων - Αθηνών
Μάχη να παραμείνει στη ζωή δίνει αυτή την ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων... 25χρονος οδηγός ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από μόλις λίγα λεπτά στο 5ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών. 

Το αυτοκίνητο μάρκας Audi "Α3" που οδηγούσε με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα -για άγνωστο λόγο- έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε παρακείμενη κολώνα με αποτέλεσμα να την πετάξει σε απόσταση... 30 περίπου μέτρων, ενώ το ίδιο το όχημα κατέληξε σε οικόπεδο δίπλα από την αντιπροσωπεία της NISSAN. Από την πρόσκρουση ο οδηγός εκτοξεύτηκε από τη θέση του και πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε αμέσως στο σημείο τον παρέλαβε και τον διακόμισε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. 

Ο χώρος στον οποίο βρέθηκε ο 25χρονος οδηγός αποκλείστηκε από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία ελέγχει μαζί με την Πυροσβεστική την περιοχή, μήπως και υπήρχε συνεπιβάτης στο μαύρο Audi.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ FINAL 6
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ FINAL 6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ