2016-05-08 14:35:07
Φωτογραφία για Σόφη Πασχάλη: Μας συστήνει τη μαμά της και αποκαλύπτει την έντονη κόντρα που είχαν στο παρελθόν
Η Σόφη Πασχάλη μοιάζει πολύ με τη μητέρα της, Μαριάννα. «Όσο μεγαλώνω, η σχέση με τη μαμά μου γίνεται όλο και καλύτερη Νιώθω πως είμαστε φίλες και μπορώ να της εξομολογηθώ τα πάντα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε διαφωνίες μεταξύ μας. Παλαιότερα ήμουν επιθετική απέναντί της, ενώ τώρα έχω αποδεχτεί πως υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ανθρώπων. Η βασική αιτία που διαφωνούσαμε; Η μητέρα μου πιστεύει πως ο προορισμός μιας γυναίκας είναι να δημιουργήσει οικογένεια. Ίσως η έντονη επιθυμία της με έκανε να είμαι εναντίον σε κάτι που μέσα μου κι εγώ ήθελα, απλά για να της πάω κόντρα. Τελικά αυτή η “αντιπαλότητα” ανάμεσά μας ήταν ένα κατασκεύασμα που είχα δημιουργήσει μέσα στο μυαλό μου και το κατάλαβα τα τελευταία δύο χρόνια.

Πλέον έχω συνειδητοποιήσει πως η επιθυμία της μαμάς μου να κάνω τη δική μου οικογένεια δεν είναι κάτι που θα μου κάνει κακό. Στην ουσία είναι κάτι που το θέλω, αλλά ο τρόπος που μου το έλεγε με έκανε να εναντιώνομαι κι έτσι εστίαζα μόνο στα επαγγελματικά μου» λέει η Σόφη.


«Σκέφτομαι πως, όταν αποκτήσω κι εγώ παιδί, θα ήθελα πολύ να προσφέρω στο μωρό μου αυτή την ειλικρινή και ζεστή αγάπη που μου έδωσε η δική μου μαμά. Αν εξαιρέσουμε την κόντρα μας στο θέμα οικογένεια, δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση μαζί της. Είμαι πολύ περήφανη που την έχω μητέρα. Όποιος γνωρίζει τη μαμά μου αμέσως τη λατρεύει, είναι φοβερά επικοινωνιακή» εξηγεί.

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό από την παιδική μου ηλικία, σε σχέση με τη μαμά μου, είναι να ανεβαίνω στο βάθρο και εκείνη να με καμαρώνει. Παρόλο που η μητέρα μου είχε άλλα όνειρα για μένα, όταν έπαιρνα μετάλλια ένιωθε συγκίνηση, μου έκανε μια μεγάλη αγκαλιά και τα μάτια της γέμιζαν δάκρυα. Ξέρω πως πλέον χαίρεται για τις επιλογές μου και τον αθλητικό δρόμο που ακολούθησα. Αν κατανοήσουμε τη σχέση με το γονιό μας, θα λυτρωθούμε από πράγματα που είναι κατασκευάσματα του μυαλού μας».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ