2016-05-08 23:00:31
Φωτογραφία για Στο Βελιγράδι νίκησαν και...οι δύο!
Η αναμέτρηση του Βελιγραδίου, ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό, ήταν ένα από τα παιχνίδια στα οποία το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τα ερυθρόλευκα αδέλφια, πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους φίλους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Μαρακανά», με το τελικό 2-2 να δείχνει πως σήμερα νίκησαν και οι δύο! Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, οι Σέρβοι είχαν τις δύο πρώτες καλές στιγμές στο ματς, αρχικά με τον… Ντα Κόστα, ο οποίος παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Ρομπέρτο, στο 35’ και στο καπάκι με τον Κατάι, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Ισπανού γκολκίπερ.

Τελικά, η υπεροχή των «Ζβέζντα» δικαιώθηκε στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν και ο Ορλάντιτς, μετά από μπαλιά «πάρε – βάλε» τουΣρνιτς, έγραψε το 1-0. Ο Ολυμπιακός, όμως, απάντησε σχεδόν αμέσως. Ήταν το 39ο λεπτό, όταν και ο Φουστέρ τροφοδότησε τον Φορτούνη, αυτός έβγαλε τον Ερνάνι απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αστέρα, με τον Πορτογάλο να μην αστοχεί, ισοφαρίζοντας σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος
. Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Δράστης ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αλεξάντρ Κατάι, με τον Σέρβο, με ιδανικό τελείωμα, να νικά τον Καπίνο (είχε αντικαταστήσει τον Ρομπέρτο από το 46’), για το 2-1 στο 53’. Όπως, όμως και στο πρώτο γκολ, έτσι τώρα, ο Ολυμπιακός αντέδρασε σχεδόν με την σέντρα. Ήταν το 56΄λεπτό όταν και μετά από σέντρα του Πάρντο, ο Κασάμι με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την φιλική νίκη, όμως ο Ντουρμάζ σημάδεψε το δοκάρι του Καχριμάν στο 85’, με το 2-2 να παραμένει μέχρι το τέλος και τις δύο ομάδες να γνωρίζουν την αποθέωση.
athlitikotetradio
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ