2016-05-09 13:39:30
Φωτογραφία για Eλπίδα για την αναγέννηση του ΝΟΓ οι δυο χρυσοί κωπηλάτες
Κλίμα αισιοδοξίας επικρατεί στο Ναυτικό Όμιλος Γιαννιτσών με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να υποδηλώνει τους τελευταίους μήνες ,ότι επανέρχεται η εποχή των μεγάλων κωπηλατών.

Ελπίδα για την υλοποίηση αυτού του στόχου αποτελούν δυο νέοι αθλητές που με συντονισμένη προσπάθεια δεν αποκλείεται μαζί με τους νεώτερους συναδέλφους τους να δώσουν την ώθηση για την αναγέννηση στο υγρό στίβο της περιοχής.

Η προσπάθεια των δυο νέων παιδιών υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Ασπρογέρακα καρποφόρησε και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα επέφερε ένα θεαματικό αποτέλεσμα στο 82ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που έγινε στο Σχινιά.

Ο Κώστας Λεονίδης από τα Γιαννιτσά και ο έφηβος Βασίλης Τσαλικίδης από τη Νέα Πέλλα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στην κατηγορία ανδρών με χρόνο 07:04:37.

Δεύτερο ήρθε το πλήρωμα του ΚΟΕ με τους Ανέστη Χατζηρήγα και Νεκτάριο Ηλιόπουλος με χρόνο 07: 09 :34 και τρίτη κατετάγησαν οι κωπήλατες του ΚΑΛ Θεοδόσης Τραυλός και Κωνσταντίνος Κοσμίδης με χρόνο 07 :22 :57.


«Ήμασταν ένα πλήρωμα που δεν το περίμενε κανείς» απαντάει ο Βασίλης Τσαλικίδης σε όσους ξαφνιάστηκαν από τις επιδόσεις τους

«Όλοι αιφνιδιάστηκαν , άλλοι ευχάριστα και άλλοι ίσως όχι. Νιώθω υπερήφανος και χαρούμενος. Αντιλαμβάνομαι ότι οι οδηγίες για σκληρή και συστηματική προπόνηση ήταν αυτές που απέδωσαν το συγκριμένο αποτέλεσμα».

Ο Κώστας Λεονίδης, ο μεγαλύτερος του πληρώματος, εκτιμά ότι η ψυχολογία που είχαν μέσα και έξω από το σκάφος ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

«Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες και μας βγήκε η κούρσα. Έγινε πολύ καλή δουλειά, είχαμε καλή ψυχολογία και ήμασταν έτοιμοι».

Αυτός που έχει κάθε λόγο να καμαρώνει πολύ περισσότερο από όλους δεν είναι άλλος από τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Σπύρο Ασπρογέρακα.

«Μπράβο στα παιδιά που τηρούσαν πιστά τα όσα είχαμε βάλει μέσα στο προπονητικό πλαίσιο. Για μένα ήταν ένα στοίχημα που στόχο έχει να ανεβάσει το όμιλο. Και ευχαριστώ τη διοίκηση που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Φανερά ικανοποιημένος από τις εξελίξεις και ο Πρόεδρος του ΝΟΓ Νίκος Θωμαίδης.

«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια να αναδείξουμε τον όμιλο. Μην ξεχνάμε ότι ο ΝΟΓ είναι ο όμιλος με μεγάλα ονόματα κωπηλατών όπως οι Κουρκουρίκης, Χρυσοχόου, Καφετζάκης, Μπάλκογλου».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ